Imali su raznih perioda u svom radu, ali daleko najsramniji je onaj od prije agresija na Sloveniju, Hrvatsku i BiH pa do kraja ratova koje je Srbija vodila.
Otkos, ti još ne shvataš absurd BiH??? BiH je jedina zemlja na planeti čiji su građani izvršili agresiju na sopstvenu zemlju, u kojoj svako sa svakim može komunicirati jednim jezikom a zvanično imamo tri ili četiri jezika. Ima mnogo toga još ali nemam vremena da pišem roman trenutno ;-)
Otkos, po tebi očito nije bila agresija, pa kako to da se nije ratovalo na teritoriji Srbije - odnosno, jeste na Kosovu? Nalozi dolazili iz generalštaba u Beogradu, oficire postavljao generalštab, logistika dolazila iz Srbije, plaće stizale iz Srbije. Krenulo je kao agresija I po nalogu iz Srbije, a onda su preuzele lokalne snage lojalne Miloševiću. Zaboravljate da je srpski narod svrgao na kraju Miloševića - da li zato što nije uspio s planovima ili što je bilo dosta luđaka na vlasti, svejedno - a da je imao potpunu podršku u RSK I RS. A po ovakvim komentarima, vidim da ima i danas. Uzgred, ne tako davno je i ministar Vlade Srbije u Britaniju poslao dokument da je Srbija bila uključena u rat u BiH, sjetit ćeš se zadržavanja Ganića u Londonu.
Prikaži sve komentare (45)