Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO TANJUG JAVLJA "JA TE VOLIM" :)
Pametni bre ovi moji Srbi. Gase sve redom da u raspodeli nebi nesto bilo dodeljeno bosnjacima i ostaloj fukari. Opet smo vas y a j e b a l i.
Znači 30.10. je i definitivno Yugoslavia umrla ... ! ! ! E vala i neka je . . .
Onog trenutka kada su je Srbi počeli doživljavat kao Veliku Srbiju, ja sam poželio da je nema ...
E baš sam se rastužio
Samo neka propadaju
zgrada u centru beograda, neki ce tajkun napraviti dobar deal
Tanjug je prestao da postoji u svom izvornom obliku u trenutku kada je Slovenija dobila medjunarodno priznanje nezavisnosti. Ono sto je uslijedilo od te agencije, sluzilo je manje ili vise interesima Srbije. Po meni, istinski jugoslovenski orijentisana agencija bio je Yutel - primjer slobodnog, nezavisnog, a objektivnog izvjestavanja.
https://www.youtube.com/watch?v=OnbPOo8jLXs ps: jedan od boljih filmova
Imali su raznih perioda u svom radu, ali daleko najsramniji je onaj od prije agresija na Sloveniju, Hrvatsku i BiH pa do kraja ratova koje je Srbija vodila.
Otkos, ti još ne shvataš absurd BiH??? BiH je jedina zemlja na planeti čiji su građani izvršili agresiju na sopstvenu zemlju, u kojoj svako sa svakim može komunicirati jednim jezikom a zvanično imamo tri ili četiri jezika. Ima mnogo toga još ali nemam vremena da pišem roman trenutno ;-)
Otkos, po tebi očito nije bila agresija, pa kako to da se nije ratovalo na teritoriji Srbije - odnosno, jeste na Kosovu? Nalozi dolazili iz generalštaba u Beogradu, oficire postavljao generalštab, logistika dolazila iz Srbije, plaće stizale iz Srbije. Krenulo je kao agresija I po nalogu iz Srbije, a onda su preuzele lokalne snage lojalne Miloševiću. Zaboravljate da je srpski narod svrgao na kraju Miloševića - da li zato što nije uspio s planovima ili što je bilo dosta luđaka na vlasti, svejedno - a da je imao potpunu podršku u RSK I RS. A po ovakvim komentarima, vidim da ima i danas. Uzgred, ne tako davno je i ministar Vlade Srbije u Britaniju poslao dokument da je Srbija bila uključena u rat u BiH, sjetit ćeš se zadržavanja Ganića u Londonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)