Jednom moj drug i ja sjedili na Kastelu. Imali smo 14-15 godina. Neko glupo doba dana, nigdje zive duse i pojavi se odjednom neki tip, koji je nama vjerovatno samo izgledao mnogo stariji nego sto je bio, jer smo bili klinci. Mozda je bio 40-godisnjak. I tako se on sa nama rasprica pa prica dodje i do djevojaka. Hop-cup, trt-mrt, kaze on nama da ima zenu i ljubavnicu i ako hocemo mozemo da im se pridruzimo. Tu se moj drug umalo nije strmoglavio u Vrbas od srece. Vec se vidio u zagrljaju iskusnih, starijih zena o kojima mastaju svi djecaci. Nekako se kasnije ipak dozvao pameti pa se nismo pojavili u ugovoreno vrijeme. Mnoge tajne krije tvrdjava Kastel :-)
@sashapuskin Stvarno je istina, vi Srbi se ponosite cemu se normalan covjek stidi... ocito imas 30+ godina a evo dokaza da nisi nista zreliji, hajde ti u Cetnike pusku u ruke i hop cup u Vrbas Samo vi popravljajte tvrdavu treba nam to sve sacuvati, ionako ste je vi pokvarili...
Johnnsmith, ne kaze se "cemu se normalan covjek stidi" nego "cega se normalan covjek stidi". "Cetnici" se pise malim slovom. Eto, ne znam sta jos da ti kazem. Malo si mi nejasan :-)
Prikaži sve komentare (28)