Slovenci su sve samo ne neka divlja ekipa. Handanovic (Inter) Oblak (Inter) Maroh (Köln) Cesar (Chievo) Andjelkovic (Palermo) Jokic (Villareal) Brecko (Nürnberg) Kurtic (Atalanta) Krhin (Granada) Kampl (Leverkusen) Ilicic (Fiorentina) Birsa (Chievo) Matavz (Augsburg) Beric (St.Ettiene) I moze se reci 90% ovih su standardni igraci u tim klubovima iz liga 5. Nisu bitni dueli iz nekih davnih vremena i neke prijateljske utakmice jer bi sada bile potpuno drugacije utakmice. Jos ako zna mentalitet Slovenaca, koliko su se puta plasirali na EP i SP i kakve su ekipe izbacivali u barazu. Mađarska je daleko laksi protivnik od Slovenije, kakve veze kako su zavrsili dueli prije 15 godina, kakva je to logika??
jest, vrijede 70 miliona, od toga im golmani vrijede 30, slovenija je najpoželjnije protivnik, a realno mi nismo jaki kao prije 2 godine, svako ce nam biti nezgodan, al su slovenci sigurno najlosiji
Neutemeljena euforija je smrt i za ekipu. Ba(ra)zdarevic ce imati najvise muke da psiholosku pripremi ekipu, a jedna od prepreka su ove neutemeljene euforije. Utemeljena je ona "skoci pa reci hop", a ne "zec u sumi, a razanj..." Znaci mislis dobro i dobar podsjetnik se napravio "euforicarima"
Prikaži sve komentare (215)