Juče se žena nožem brani od 5 naoružanih Izraelaca, stojiu 3 metra od njih nema šanse da im naudi, oni je ubiše ko kuju. Doći će vrijeme akobogda kad će muslimani ubijati židove na svakom koraku. InshaAllah.
Jeli ti ozbiljno ili se zajebavas? cime se drogiras i gdje citas tu propagandu? daj i meni da se malo nasmijem bgt, ta "nevina koja se branila" napala je policajku na autobuskoj stanici, nanijevsi joj povrede opasne po zivot, dolaskom vise pripadnika Izraelske policije i vojske nije se htjela predati i mahala je nozem da bi ne kraju kada se previse priblizila jednom od pripadnika vojske roknuli, ispade oni iz cista mira je opklolili i na kraju je ubili hahahahahahahaaha :D Mojne biti glup ko k**** i vjerovati u takve stvari, a ovo zadnje najbolje opusije koliki si fanatik, radikal i potencijalni terorista da ucinis takvo djelo.
Kad dođe vrijeme da muslimani ubijaju židove kao što židovi sad rade muslimanima, rado ću se priključiti tom pokretu. Opet kažem InshaAllah, ničija nije do zore gorila.
Prikaži sve komentare (51)