Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan radikalni vjerski fanatik imam pozove u kao neki opsti rat protiv Izraela !? i djeca od 15.16 godina se zalijecu na Izraelce sa nozem u ruci, kao glineni golubovi sluze istim tim Izraelcima, koliko jbt bolesni ti ljudi, pravi, vjersko sektaski nastrojeni, neke Akbe, Intifade i sl. na vijestima paradiraju sa raketama, fantomkama, automatima a kada treba udariti na Izrael niko nista, ko p**** obicne, da se ne lazemo vrh Plestinskog rukovodstva dobro zivi, godisnje milijare i mlilijarde dolara pomoci dobivaju i ovakvo stanje Plaestinaca je biznis i nista vise.
Tacno. Ici protiv Izraela tim metodama je kao da mi iz BiH krenemo na USA motikama i krampama. Izrael oni nikad vojno neće moli poraziti već samo inteligencijom, lobiranjem, uvezivanjem, saveznistvima...itd.
Pa ako je stvarno napao, pa šta treba, da ga maze?
samo kokaj policiju genocidne tvorevine
Nenasilna borba po uzoru na Gandija, bojkot proizvoda, pristupanje UN institucijama, priznanje Izraela i Palestine medjusobno, to je put a ne raketice koje nemaju efekta, kamenje i pracke koje prouzrokuju nesrazmjernu odmazdu.
udri benjamine udri jadan .one ti se pozlatile.dok kamen na kamenu ne ostane
Juče se žena nožem brani od 5 naoružanih Izraelaca, stojiu 3 metra od njih nema šanse da im naudi, oni je ubiše ko kuju. Doći će vrijeme akobogda kad će muslimani ubijati židove na svakom koraku. InshaAllah.
Jeli ti ozbiljno ili se zajebavas? cime se drogiras i gdje citas tu propagandu? daj i meni da se malo nasmijem bgt, ta "nevina koja se branila" napala je policajku na autobuskoj stanici, nanijevsi joj povrede opasne po zivot, dolaskom vise pripadnika Izraelske policije i vojske nije se htjela predati i mahala je nozem da bi ne kraju kada se previse priblizila jednom od pripadnika vojske roknuli, ispade oni iz cista mira je opklolili i na kraju je ubili hahahahahahahaaha :D Mojne biti glup ko k**** i vjerovati u takve stvari, a ovo zadnje najbolje opusije koliki si fanatik, radikal i potencijalni terorista da ucinis takvo djelo.
Kad dođe vrijeme da muslimani ubijaju židove kao što židovi sad rade muslimanima, rado ću se priključiti tom pokretu. Opet kažem InshaAllah, ničija nije do zore gorila.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
I onda se pitaju svi zasto rokaju Palestince, Palesrinci su obicna g***, napadnu pripadnike policije i vojske i kada ubiju teroristu, halabuka sa istoka kao ubijaju nevine civile, nevini civil s nozem u ruci pao preko policajca !? samo neka ih rokaju taj palestinsko arapski sljam
A voliš Beograd na vodi?
??
Gledaj ih jesu ruuuužni majke im se ....bem!!!!
Hajd vlaški Turčine crni ste ko Turci. Spahije vam parile žene 500 godina, ne možeš bijel ispasti da ga .ebeš.
Podrška Palestincima iz Sarajeva...
U svoje ime, osobno
Podrska i jednim i drugim. Moraju pronaći rijesenje da zive jedni pored drugih u miru.
JA NEZNAM STO NOZEM LETI KAD ZNA DA CE SVAKI DRUGI IZRAELAC GA UPUCATI NE ZNAM ZASTO TO RADE IMAJU PISTOLJI I PUSKE A ONI SA NOZEM NE IDE TO TAKO. I SAD CE OPET ISPASTI DA SU PALESTINCI TERORISTI A CIFUTI ZRTVE MAT3R IM NAKUVJESIM.