Ovde čovek šta god da napiše proglase ga rusofilom a ponekad i eurofilom. Ako si rusofil, o'ma si i srbočetničkojugokomunistički agresor. Ako si eurofil, onda mora da si bivši srbočetničkojugokomunistički agresor. Onda se svi teletabisi nalože i dokazuju mi kako ja pripadam narodu koji nema da'mu, kako je izgubio sve ratove u posljednjih 1400god, kako vjerujem u krivog Boga...itd. i naravno, kako treba da selim u Srbiju. Moguće da moj narod nema da'mu i da smo bez da'mu u poslednjih 1400god stali na crtu nekim od največih carstva u istoriji ove Civilizacije; Vizantijskom, Otomanskom, Austro-Ugarskom, Nacističko-Fašističkom i NATO-Cionističkom... dok je jedan veliki hrabri i junački narod, istorijski bitan ratovao jedino protiv nas (uz povodac naravno) i pritom se naguzivao prvo Otomanskom, pa Austro-Ugarskom, pa Nacističko-Fašističkom a nedavno i NATO-Cionističkom BABI.
Doduše jes va'la kad vam Muftija Jeruzalemski 43' izlobira da osnujete 13'SS Diviziju malo se navozašte do Staljingrada, a'l u fesićima, slabo obučeni, bez priglavki te se slabo ko vrati. Mislim da se 1 i po vrtio, a'l horizontalno.
muftije i popovi svoju pricu pricaju al neispica ti kako je Isus pozivao na dzihad: Luka 19:27 A one moje neprijatelje koji nijesu htjeli da ja budem car nad njima, dovedite amo, i isijecite preda mnom.
Prikaži sve komentare (244)