Ćemalovići odlazite, i vodite svoje sinove sa dvije lijeve noge, nek' vam kući igraju levati zadnji, pokrali ste nema šta niste, i opet vam malo, dok vaša djeca vozaju bentlije pičke materine, ubijaju tuđu djecu, vi gasite klub za koji živimo !!! ODLAZITE GAMAD.!! I kad ti ne ide, Mostar je uz tebe!! Volim te Velež, prva prava ljubavi!!!
treba im to reci u lice, denis bi ti parkirao auto u sred dnevnog boravka i ne bi smjela pisnut. a sad samo seljaci navijaju za velez i mi se cudimo sto hrvati ne zele navijat za taj klub, da nije to onaj koji je osnovao Vlaho.
Prvo, ja ovo pričam na sva usta, pa ako dođe do Denisa, nek' me nađe pa da vidimo hoće li to uraditi, joj sva se tresem! Drugo, stari ti je seljak što je napravio takvu drtinu, ti ćeš nekom reći da je seljak, stidi se guzico kad obraza nemaš. Treće, pravi Hrvati i dalje gotive Velež, a hvala Bogu dragom da ga ustašetine mrze, mi od njih ni ne tražimo da ga vole, imaju svoju umjetnu fašističku tvorevinu svinjski. A sad adio drtino!!!
Prikaži sve komentare (115)