Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio nekad jedan Velez, ponos Mostara...
uvijek je uprava kriva...a sta je sa retardiranim narodom i ovim izglasanim politicarima?? zapamtite,narod je direktno kriv za sve..i za penzije male i za unistavanje firmi i za sranje u fudbalu...za sve samo narod je kriv
kakve veze penzije imaju sa fudbalom i velezom?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bože dragi sta mi uradise od kluba ova jebena uprava, nmg vjerovati da gubimo od amatera... Bože dragi ne daj da legenda ispadne.
Žao mi je buraz, fakat gotivim Velež i Red Army, ali je ispadanje neminovno. Možda i bolje, da se saberete malo. Šteta velika :((((
ja se nadam čudu do kraja...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I sta ono rekoste, Niksic predsjednik SDP sad ce Veleza krenuti?
Bio nekad jedan Velez,ponos Mostara. Bio nekad jedan Mostar, ponos drzave. Jedno i drugo samo u pricama zivi. Izroni za one sto te vole brato !!!
Do danas sam vas branio ali ovo je previse. SRAM VAS BILO ! Ne zasluzujete da nosite dres ovog nekada velikog kluba i ponosa Mostara i Hercegovine.
mene je vise fasciniralo kako je Pika mogao biti igrac? To sto je u upravi me nimalo ne cudi, ali kao igrac je bio lakrdija.
FK Ćemalović na aparatima
Velezu ne preostaje nista drugo nego da ko Sloboda ispadne pa se za dvije-tri godine bori za titulu
10ljudi nq utakmici... bravo poturci
na sta spade mostar, da im ponos grada spadne od onakog veleza na hrvatski šporcki klub svinjski...
Borac je najbolji ! Sve ostalo na aparatima ! ;)
Od sutra,Mostar bez ijednog predstavnika u kupu.
mi se uvijek probudimo kada govna isplivaju u metkovicu 😒
Ćemalovići odlazite, i vodite svoje sinove sa dvije lijeve noge, nek' vam kući igraju levati zadnji, pokrali ste nema šta niste, i opet vam malo, dok vaša djeca vozaju bentlije pičke materine, ubijaju tuđu djecu, vi gasite klub za koji živimo !!! ODLAZITE GAMAD.!! I kad ti ne ide, Mostar je uz tebe!! Volim te Velež, prva prava ljubavi!!!
treba im to reci u lice, denis bi ti parkirao auto u sred dnevnog boravka i ne bi smjela pisnut. a sad samo seljaci navijaju za velez i mi se cudimo sto hrvati ne zele navijat za taj klub, da nije to onaj koji je osnovao Vlaho.
Prvo, ja ovo pričam na sva usta, pa ako dođe do Denisa, nek' me nađe pa da vidimo hoće li to uraditi, joj sva se tresem! Drugo, stari ti je seljak što je napravio takvu drtinu, ti ćeš nekom reći da je seljak, stidi se guzico kad obraza nemaš. Treće, pravi Hrvati i dalje gotive Velež, a hvala Bogu dragom da ga ustašetine mrze, mi od njih ni ne tražimo da ga vole, imaju svoju umjetnu fašističku tvorevinu svinjski. A sad adio drtino!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eh eto sta ste uradili od kluba, a dalo se to naslutiti surovanjem sa zeljeznicarima i sklanjanjem sa terena doticnoj bagri... Kako ste posijali, tako cete i poznjeti... Sarajevo ima par igraca koji bi vam valjali da dodju na posubu, ali eto - dosla vremena da se salju u Novi Pazar i Travnik.
Ako je neko bagra, to su oni kojima ni klupska legenda ne znači ništa pa ga istjeraju s Butmira! A o namještanju Veleža Želji dovoljno govori poraz u Vrapčićima prije dvije godine i time oproštaj ot borbe za titulu.
Možete se vi pojesti od muke, ali kada neko nešto osvoji, svi to cijene! Uščuplić nije osvojio kup i titulu već su kupljene, zato je i dobio nogu tako glatko jer da je expert, dvije titule za godinu dana bi mu bile dovoljne da ostane više godina na čelu kluba. Da je Željo toliko kupovao svoje rezultate ne bi držao sve rekorde bh. lige i kupa, najviše golova u sezoni, najviše minuta bez gola, rekordna pobjeda, rekordna posjeta, najviše najboljih strijelaca lige... Željo je dao najviše reprezentativaca, dao najviše igrača u inostranim klubovima, itd. Ne može se kupiti takav status kakav ima Željo, najugledniji i najuspješniji bh. klub!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ugovorom između Zrinjskog i bivše općine Mostar-Jugozapad( gradonačelnik Safet Oručević-SDA), Veležov stadion pod Bijelim Brijegom je predat na korištenje Zrinjskom na 110 godina.
hahahhahaha grohotom se smijem da hice jos iz lige ispasti oprostite istupiti, gdje su vam sad sportski prinatelji s Koševa