pokazuju svoje pravo lice. zamisli o kakvom se mentalnom sklopu ovih ljudi radi kad na gostoprimstvo (smjestaj u hotelu, hrana, odjeca i ostale potrepstine) odgovaraju demoliranjem inventara , heej izvaljivat namjestaj i kroz balkon bacat (!!!). pa ovo je razlog sto francuska, madjarska, danska nece da dovedu svoja drustva do kraha. kao bjeze od rata, a kad su u tudjem iskazuju drskost i neprevazidjen bezobrazluk. ovo pustit u civiliziranu europu je najveca ludost. svaka drzava nek stiti svoje granice kako zna i umije. hrvatska ako ima imalo pameti ce osigurat svoej granice ko sto je to madjarska ucinila. arpaima je u krvi gdje god dodju maltretiraju one koji su im pruzili ruku spasa. nije ni cudo sto desnica cvijeta, kad vidite ove izljeve barbarizma. unistili su svoje drzave, sad hoce i europu da uniste.
Desnica cvijeta ako nisi primjetila toliko cvijeta da im ulazi u zemlju do kraja godine milijun izbjeglica gdje ti je ta desnica 150 neonazista u dresdenu i hamburgu jel na to mislis lol idi guglaj recepte bolje ti je
davno se francuska opekla sa "migrantima". uskoro ce tako i njemacka. nek budu sretni ako se godisnje najmanje 5 raznese na zeljeznickoj stanici i dr. javnim mjestima.
Prikaži sve komentare (279)