Vucic je kralj spina, zivota mi. Na kraju svi u plusu: Milanovic i Taci ispali face pred svojima, Vucic ispade zeljan pomirenja pred zapadom. A narod neka ponovo provjeri gdje mu je novcanik.
To nije istina. Zapad je odavno pročitao revizionizam kojim se vodi. Pa zapadna veleposlanstva su odbila spustiti zastavu na 'dan žalosti' za Oluju koji su uveli ove godine. Da, Zapad će nastojati odmaknuti Srbiju od Rusije, ali revizija rata ne dolazi u obzir baš zbog Rusije, tj. Ukrajine.
Zapad je takoodje odbio poslati svoje vojnike na paradu povodom 20-ogodisnjice Oluje i zapad generalno zaboli ona stvar za nasim medjusobnim odnosima dok god ne pravimo belaja i ne surujemo sa Rusima/dzihadistima. Beznacajnost ovdasnjih drzavica je nesto sa cime cemo tek morati da se suocimo u godinama koje dolaze jer mi nismo samo balkanski jad od drzava kao Rumunija, Grcka i Bugarska, mi smo pride i populaciono, teritorijalno i ekonomski teski kokuzi i mizerija kojima ce veliki udarati cvrge kako stignu. Pri tom cemo se mi radovati kao mala djeca samo ako su komsiju jace zveknuli.
Prikaži sve komentare (106)