Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......a cijela priča vučića, dodika, nikolića i ostale velikosrpske bratije, u posljednje vrijeme se svodi na izjednačavanje zločinca i žrtve, a na taj način i reltiviziranje cijele povijesti........ ........ali evo i ja sam spreman dati svoj doprinos mirenju...... ispričavam se istočnim susjedima što je hrvatska vojska zapalila šabac i čačak, što smo bombardirali beograd i niš.....zao mi je i kajem se zbog svih žrtava koje smo tom prilikom napravili.......
....ako je sve to zajebancija, u koju i čiju iskrenost nitko ni ne vjeruje, zašto se onda i mi ne bi zajebavali, makar u virtualnom svijetu........
a uostalom i u svakoj zajebanciji je barem pola istine
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Qurcic je zamislio da izjednaci masovne zlocine nad civilima koje su pocinili njegovi vojnici sa zlocinima nad vojnicima i sporadicnim slucajevima nad civilima koje su pocinili nasi i Kosovski civili braneci se od armije psihomanijaka, i ja kazem da ne moze.
nema prihvatanja cetnik ostaje cetnik za sva vremena neka on ruke pomirenja i lazne price daje nekom drugom mozda braci rusima al nama vise ne.
Svaka cast Thaci, ovi nasi dupelisci nece imati muda ta daju slicnu izjavu ni za 20 godina! :)
Kakvo crno pomirenje! Nacionalizam i mržnja su najunosniji biznis političkim elitama na Balkanu. Nisu ludi da ruše temelje svog blagostanja.
Udala me majka za Hasima kod Hasima nista mi ne stima, moj me Hasim kao bubanj dere nit kod majke niti u djevere...
Bosnje na aparatima.Poceli da lele negativne ocene.Koji ste vi pacenici
Nastavite Bosnje sa delenjem negativnih ocena.
Dome Sacirov na aparatima
Zaboravio Taci da nije vise premijer.Neka ga neko podseti
Tako je Mr.Thaci.
dobra ideja je to, ali nece to niko prihvatiti jer to se kosi sa politikom koju vode nacional-sovinisti , a moram i priznati da je vucic trenutno broj jedan na balkanu, ostali mu nisu ni do koljena, vucic je od jednog ekstremiste postao veoma kompetentan i odgovoran politicar , jednostavno covjek je krenuo jedinim ispravnim putem , samo kad svi skupa osudimo sve zlocine i stradanja tek tad sljedi saniranje i normalizacija odnosa između ovih nesretnih i primitivnih plemena
....reci mi gdje ima za kupiti gumica kojom se obriše prošlost sa uprljanog obraza i od sutra se vozi po novome......
knjizara sahinpasic :):)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vucic je kralj spina, zivota mi. Na kraju svi u plusu: Milanovic i Taci ispali face pred svojima, Vucic ispade zeljan pomirenja pred zapadom. A narod neka ponovo provjeri gdje mu je novcanik.
To nije istina. Zapad je odavno pročitao revizionizam kojim se vodi. Pa zapadna veleposlanstva su odbila spustiti zastavu na 'dan žalosti' za Oluju koji su uveli ove godine. Da, Zapad će nastojati odmaknuti Srbiju od Rusije, ali revizija rata ne dolazi u obzir baš zbog Rusije, tj. Ukrajine.
Zapad je takoodje odbio poslati svoje vojnike na paradu povodom 20-ogodisnjice Oluje i zapad generalno zaboli ona stvar za nasim medjusobnim odnosima dok god ne pravimo belaja i ne surujemo sa Rusima/dzihadistima. Beznacajnost ovdasnjih drzavica je nesto sa cime cemo tek morati da se suocimo u godinama koje dolaze jer mi nismo samo balkanski jad od drzava kao Rumunija, Grcka i Bugarska, mi smo pride i populaciono, teritorijalno i ekonomski teski kokuzi i mizerija kojima ce veliki udarati cvrge kako stignu. Pri tom cemo se mi radovati kao mala djeca samo ako su komsiju jace zveknuli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosadno ste glupi
otkako sam vidjela baketa i aciku kako se ljube i gledaju onako zaljubljeno............miscini sve je moguce