"It Ends with Us"
84

Stiže ekranizacija popularnog ljubavnog romana s Blake Lively u glavnoj ulozi, pogledajte trailer

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Objavljen je prvi trailer za ljubavnu dramu "It Ends with Us" u kojoj glavne uloge igraju Blake Lively i Justin Baldoni, koji je ujedno i reditelj filma.

Radi se o adaptaciji istoimenog romana Colleen Hoover koji je stekao veliku popularnost.

Priča prati Lily Bloom (Blake Lively) i njezino preseljenje u Boston u kojem ostvaruje svoje snove otvaranjem cvjećarne, a uskoro upozna Rylea Kincaida (Justin Baldoni), šarmantnog neurokirurga u kojeg se zaljubi. No intenzivna romansa uskoro je počinje podsjećati na odnos koji su imali njezini roditelji - njezin otac, koji je nedugo prije preminuo, zlostavljao je njezinu majku. Stvari se dodatno zakompliciraju kada joj se u život vrati njezina stara ljubav Atlas Corrigan (Brandon Sklenar). Njena veza s Ryleom postaja još nestabilnija i Lily shvati da se mora osloniti na vlastitu snagu kako bi donijela pravu odluku za sebe.

Glumačka postava filma "It Ends with Us", koji je za ekranizaciju napisala Christy Hall, također uključuje Jenny Slate kao Ryleovu sestru Allysu, Hasana Minhaja kao Allysina muža Marshalla i Amy Morton kao Lilynu majku Jenny.

Film snimljen prema romanu Colleen Hover iz 2016., koji je postao hit na TikToku nekoliko godina kasnije, u kina stiže 9. augusta.