Ovo je vama vijest. Dvadeset godina pravite trideset kilometara auto puta, a Hrvatska za isto vrijeme izgradila 1300 kilometara auto puteva. Jesu li to oni pametniji ili vi od nas pravite budale ? Zavirite malo u ne tako daleku prošlost kada su ljudi ove zemlje rukama nosili šine i pravili pruge i ceste.
Pa nije sad sve tako crno i bijelo pasa: - Hrvatska je u ogromnim dugovima jer je izgradila toliko km AP - S druge strane kod nas ti je glavno da uzmes pare na AP. Mozda je i bolje da nismo napravili vise km jer bi se gospoda puno vise napljackala, a mi bi ostali sa puno vecim dugom
@united Kako mozes porediti BiH i Hrvatsku??? SVE BIVSE Republike sem BiH i Crne Gore su imale minmalno 100 km gotovog autoputa. Dakle, BiH je pocela od nule. Sto se tice Hrvatske: Hrvatska je 1991. godine imala izgradneno: A3: Zagreb - Slavonski brod: 170 km A 1: Zagreb - Karlovac: 40 km te zagrebacku obilaznicu. Dakle, Jugoslavija je Hrvatskoj izgradila 210 km autoputa + zagrebacu obilaznicu od 20 km sto je ulkupno 230 km autoputa. 1. Hrvatska je sa 210 km autoputa i ostvarenom naplatom MOGLA LAKO DA DIZE KREDITE DA GRADI DALJE. 2. Autoput Zagreb - Rijeka NIJE izgradila Hrvatska - on je privatni 3. Autoput Zagreb - Macelj NIJE izgradila Hrvatska - on je privatni 4. Istarski ispilom NIJE izgradila Hrvatska - on je privatni 5. Hravstska je jedino izrgradila Bosiljevo - Ploce, Zagreb - Varazdin i dio "Slavonike". Medjutim za izgradnju autoputeva Hrvatska je imala dobru podlogu, to jeste autoputeve Zagreb-Slavosnki brod i Zagreb - Karlovac koji su jako frekventni . A BiH???
Prikaži sve komentare (41)