A neka Baki ide pruzati ruku Cetniku Vucicu i molit za oprost sto mu se nije dozvolilo da ismije preko 8000 Srebrenickih zrtava. Davno sam ja rekao, nisu dzabe Vucic i cetnicki vojovoda Nikolic dolazili prije nekoliko u Banja Luku. Ovdje se polako priprema teren samo sto to vecina Bosnjaka ne primjeti ili opet imaju onu istu teoriju kao 91. "ma nece ovdje biti rata" kad se zakuhalo u susjednoj nam Hrvatskoj. Sto je najgore imamo izdajnike na najvisim nivoima vlasti, koji jos uvijek nisu reagovali na ovaku odluku skupstine RS a. Zasto se ne izglasa referendum o ukidanju RS a, je li to opet Bosnjo zeli biti onaj "dobri Bosnjo" po cemu je uvijek bio poznat? Ako nastavimo biti "dobri Bosnjani" vjerujte mi bit ce ovdje novih Srebrenica jer Srbska historija stoljecima se temelji na progonima Bosnjaka! Ne zelim nikakav rat, ne zelim ni jednom narod nista lose, nisam nikakav internet ratnik ali ovakve stvari treba da normalne ljude koji su prosli kroz ono najgore zabrine!
Jedno je sigurno, ovo zemlju cu napustiti jedino kao starac koji je prozivio citav zivot u miru i suzivotu sa ostala dva naroda ili kao sehid aBd koji je branio ovu drzavu od nestanka. Ne zelim da ostane uzalud prolivena krv svih nasih oceva, djedova, amidza, dajdza jer su upravo oni ostavili nama mladjima u amanet ovu drzavu ne nekakvoj Tuskoj vec NAMA!
@Bosancica ako mislis na onu pravu SFRJ tada nisam bio ni u planu ali zato velika vecina moje rodbine jer dala svoje zivote u Partizanima. Vjeruj mi kakva je sada situacija u drzavi a najvise mislim na stanje drustva u ekonomskom smislu nista ne bi imao protiv braniti SFRJ od Cetnika i ostalih fasista.
Prikaži sve komentare (422)