Komentari (422)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovo oni bace kost narodu da imaju temu za razgovor a da skinu paznju sa problema koje nas narod ima..posebno sad oko penzija cuo sam da su potpuno obustavili podjelu istih.
haubica hoce da kaze da ce oni izmisliti cuda.......samo da se narod ne pobuni....i ja mislim tako....filuju nas sa glupostima kao sto je nacionalni interes a mi ko ovce JA SAM UGROZEN JA SAM UGROZEN......a niko ne kaze ja sam ugrozen zato sto sam nezaposlen
cim zavrse sa referendum, u 19:00h proglasiti Daytonski Ustav nevazecim i vratiti Ustav Republike Bosne i Hercegovine i dalje postupati u skladu sa situacijom u zemlji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A neka Baki ide pruzati ruku Cetniku Vucicu i molit za oprost sto mu se nije dozvolilo da ismije preko 8000 Srebrenickih zrtava. Davno sam ja rekao, nisu dzabe Vucic i cetnicki vojovoda Nikolic dolazili prije nekoliko u Banja Luku. Ovdje se polako priprema teren samo sto to vecina Bosnjaka ne primjeti ili opet imaju onu istu teoriju kao 91. "ma nece ovdje biti rata" kad se zakuhalo u susjednoj nam Hrvatskoj. Sto je najgore imamo izdajnike na najvisim nivoima vlasti, koji jos uvijek nisu reagovali na ovaku odluku skupstine RS a. Zasto se ne izglasa referendum o ukidanju RS a, je li to opet Bosnjo zeli biti onaj "dobri Bosnjo" po cemu je uvijek bio poznat? Ako nastavimo biti "dobri Bosnjani" vjerujte mi bit ce ovdje novih Srebrenica jer Srbska historija stoljecima se temelji na progonima Bosnjaka! Ne zelim nikakav rat, ne zelim ni jednom narod nista lose, nisam nikakav internet ratnik ali ovakve stvari treba da normalne ljude koji su prosli kroz ono najgore zabrine!
Jedno je sigurno, ovo zemlju cu napustiti jedino kao starac koji je prozivio citav zivot u miru i suzivotu sa ostala dva naroda ili kao sehid aBd koji je branio ovu drzavu od nestanka. Ne zelim da ostane uzalud prolivena krv svih nasih oceva, djedova, amidza, dajdza jer su upravo oni ostavili nama mladjima u amanet ovu drzavu ne nekakvoj Tuskoj vec NAMA!
@Bosancica ako mislis na onu pravu SFRJ tada nisam bio ni u planu ali zato velika vecina moje rodbine jer dala svoje zivote u Partizanima. Vjeruj mi kakva je sada situacija u drzavi a najvise mislim na stanje drustva u ekonomskom smislu nista ne bi imao protiv braniti SFRJ od Cetnika i ostalih fasista.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da, ovaj, kao ako se desi referendum nastace rat, svi ce Srbi biti protjerani. Muslimani ce kao nekad mladi partizani biti docekivani cvijecem, nastace jedna divna, cista drzava, Hrvati ce reci e svaka vam cast, smirice se i oni a Evropa ce reci konacno je nastala jedna prosperitetna savremena muslimanska zemlja. Interesantno. Kao prvo zapad ne dozvoljava cijepanje BiH jer ne zeli jednonacionalne drzave a ako cemo iskreno ne zeli muslimansku drzavu. I drugo ko ce to ratovati: "umjereni muslimani", razni ISIL, AlKaida, Sije, ko ? Bojim se da bi bilo kao u Siriji. Muslimani bi se poklali medjusobno, od raznih radikalnih do onih mekoguznih evropskih, Srbi bi znali sta hoce, Hrvati isto a zapad bi zazmurio i prepustio Balkan vjerovatno Rusima uz neku trgovinu na bliskom istoku. A polovina normalne BiH na svim stranama bi jednostavno potprasila put Njemacke. Da li iko misli da bi posle tog rata muslimanska BiH bila normalna, evropska ili radikalni kalifat? A zapad bi tapsao?
Gledace te flm ad SAD bude ponudila 1 milion dolara za dodika. The pig Dodik Wanted Dead or Alive, reward 1 milon dollars.
dokle god mi bosnjaci ne budemo uspjeli da se suocimo sa cinjenicom da su neki pripadnici naseg naroda isto pravili zlocine necemo moci sa Srbima napraviti pomirenje https://youtu.be/1V36LHFf-NI treba sve pogledat https://youtu.be/fYbI6kPk4qc
Tu si upravu. Ali su oni licemjerni. Sve i da kazes pa i da se izvines opet ce ti zakrhat noz u vrat. Nece ici ka pomirenju. Nisu oni ni pravi pravoslavci. Oni su tek neka sekta koja je primila tu vjeru dolaskom Bizantijskog carstva.
StopKorupciji Ovaj referendum je nastavak plana Beograd-Karlobag i nema veze sa zločinima koje spominješ. U pitanju je komadanje Bosne - pola Srbi, a ostalo neka se raskusuraju ostala tri naroda. Zato će biti oluja na svakom pedlju bosne, ako treba i šire, dok se budale ne sastave sa pameti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sljedi teska izolacija za genocidase i ekonomske sankcije pa nek oni referendumaju koliko god hoce. Ali mislim da je ovo dobro sto dodik radi da se sto prije uspostavi normalna drzava za sve njene gradjane. SIPA treba da se ojaca i da se pocnje hapsenja po genocidnoj...
Bilo bi dobro da prođe samo sa sankcijama!!! Ali moja djeca i njihova djeca nemogu da čekaju da se MZ smiluje ili Rusi " pristanu" na nešto. Na ovo se možeodgovoriti samo novim Izbornim zakonom ili Olujom!
U svakom slucaju dodik se odlucio na konfrontaciju. Pa tko ce ga s*** MZ ili SAD ili ce to morati patrioti BIH, vidjecemo naredni mjesec dana. Nasi patrioti bi trebali sto prije zapoceti organizaciju odbrane i oslobadjanje RBH u slucaju da MZ i SAD napuste RBIH.
RS = siromastvo, bijeda i kriminal FBiH = siromastvo, bijeda i kriminal Srbi, Hrvati i Bosnjaci = glupi
Dodik je istrosen lik, pokusava ponovo da izumi nacin politickog djelovanja koji ce da mu priskrbi kontrolu u RS, skrene paznju sa siromastva, bijede i kriminala.
Dodik je teško ranjena zvijer, na aparatima i doslovno će uraditi sve, čak i protiv "svoga" naroda da bi sačuvao sebe i svoje lopove. Ništa nisu bolja ni ostala dvojica u iz Federacije u PredsjedništvuBiH. Večih lopova nije nikada više bilo u Federaciji! Zato prijevremeni izbori.
Legalizovanje fasizma, nacionalizma, stanja postignutog genocidom i zlocinom a sve radi uspostavljanja"mira" se pokazalo kao potpuno pogresna politika. Mislim kada se vec nije bilo dovoljno pametno da se izbjegne rat, trebalo je traziti ipravedan mir i normalan drustveni sistem. Ne odustajati tako lako, jer nacio elite su zarobile BiH i napravile etno diktaturu. Da bi prikrile svoju nesposobnost i katastrofalno stanje ostaje im samo da masu nacionalnim barjacima i da dizu tenzije zarad opstanka na vlasti i kontrole masa.
@iggy mozes mi ga povuci matereti eto nesto mi zapelo da ti zacrpim usta sa balijskim. A dijete ti nabijem sta mi ti znas uopste o cemu se radi imas li 15 godina? A majku ti i zenu i djecu sve ti ..... Dosadio si mi vec odavno sa tim proviciranjem. Kurcis se preko neta jel kako imas muda do poda. Ako si stariji sto se onda nisi kurcio na brdima ili bolje reci na grabezu kad ste bjezali ko zecovi a ostavljali vruce supe bjezajuci? Eeh bog vam nikad pameti dati nece jebo vas ko vas napravi i dovede na ovaj svijet. Kako nemozete biti 5% ko hrvati iz hrvatske? Oni su srecom ocistili govna u svojoj avliji al izgleda da moramo i mi ponovo.
OLUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RS je vec odavno propala prica. Lider je doveo entitet do kolapsa, narod na rub siromastva. Jedino je ostala prica o referendumu kao svijetla tacka. O referendumu koji ce dovesti do nestanka genocidne RS i jedinstvene drzave Bosne i Hercegovine.
jedem majku klixu zbog ove slike tuznog bosnjaka
Ne znam da li je iko prije napisao, ali tuzno je sto uopste postoji ovaj clanak sa slikom tuznog salkica, zar nije neke druge bilo. Jedino ljudi koji to komentarisu pa i ovdje po klixu daju znacaj referendumu, trebalo bi zabraniti narodu da komentarise na taj nacin. Vjerujem da bi vecina zaokruzila NE i pored glupe price o tome.
Kako “pouzdano” tvrde Beogradski tabloidi, pronadjen je snajper sa metkom u cijevi kojim je Vu-cic trebao biti ubijen. Dug je bio put od cipele do snajpera (2 dana). Sada je u pripremi “pouzdana” prica po kojoj je vec ubijen i zamjenjen Britanskim agentom (sjetite se Tita) samo se ceka potvrda od samo njima poznatih “pouzdanih izvora”. “Pouzdano” Trag takodje vodi u Crnu goru (nestali snajperi pre mjesec dana). Pojedinosti ce “pouzdano” izloziti Galijasevic. “Pouzdani” izvor tvrdi, da je Goebbels imao takve tabloide kao Beograd, saveznici bi mnogo teze srusili nacizam. Einsteinova teza “Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran” je time oborena. Balkanska glupost je bez premca kao i politika.
premiera Sve si tačno nabrojao. Ima specijlna kuhinja pri BIA-i koja se bavi medijskim zakuhavanjem. No, Srbijanci se mahom primaju na te "vijesti". Još je važnija činjenica Ćosićevski sindrom; laži, laži, pa opet laži pa ko povjeruje! Dali im se sada to isplati - svakako ne. Teško je gluhom pričati i ćoravom pokazivati!