Jao jao jao, da mi se da tacno bih napisao dvolisnicu o tome sta je Rusija dobila sa vetom a sta ce tek Srbija da izgubi sa ruskim vetom i sa ove dvije rezolucije koje ce da se danas usvoje. Srbi, ukratko sad imate da platite Rusima dug za veto i to debelo a Evropi cete tek da platite kad se budete priblizavali clanstvu. Iskreno bolje vam je bilo da ne lobirate Ruse i da pustite da se usvoji rezolucija na SB jer cete svakako da ga priznate od sada pa za 10-20 godina jer ce vas stegnuti zapad. I da, ono sto je jako bitno a to je da u oba slucaja gubite Kosovo i RS. Pozdrav.
Za razliku od Srbije i Bosne, Amerika i UN su pregoleme institucije i normalno da skidaju odgovornost sa sebe to niko ne osporava. Ja ti samo pokusavam da objasnim da ce Srbija dvostruko popusiti sa lobiranjem Rusa. I nije bitno ko ce prije u EU, bitno je da prilikom clanstva u EU se MORATE sloziti sa tim da je u Srebrenici pocinjen GENOCID. O tome se samo radi, i nema potrebe za provokacije ;)
Nije doneseno nego presudjeno i znam vrlo dobro kad. Druga i bitnija stvar jeste da to da vi ne kontate cemu sluzi rezolucija ni ova ni ona jucerasnja. Isto tako ubjedjen sam da niko od vas nije procitao niti jednu od rezolucija zato vjerovatno i laprdate kojekakve gluposti.
Prikaži sve komentare (230)