Tinejdzerska budala koja je ubila trudnu zenu i zbog koje je neposredno poceo rat do tad najveci ikad u kojem su milioni izgubili zivote.. Sta je s ljudima pogresno danas pa velicaju takvu licnost?
Uzrok za rat je bio dublji i poceo bi sa ili bez Principa. A djelo kao djelo doticnog se ne kosi sa vama Bosjacima s obzirom na to da ste fanas najglasniji ljubitelji nezavisne BiH. Vas samo boli sto Princip nije bio musliman i sto je Srbin udarii temelje nezavisnoj BiH. To je sva sustina vaseg problema.
Uzrok rata je mnogo dublji i poceo bi sa ili bez Principa. A sto se vas Bosnjaka tice, s obzirom da ste danas najveci zagovornici slobodne BiH, ne bi trebao da vam smeta cin kao cin Principa koji je zbacio tudju vlast. Ukoliko je tako, izvolite pa potpisite suverenost Austrije nad BiH. Sustina vaseg problema inace lezi u cinjenici da Princip nije bio musliman. Da jeste, danas bi bio heroj nacije a njegovo djelo oslobodilacki cin velikog Bosnjaka od tudje vlasti. Ali ne, posto je bio Srbin, mora biti genocidas, jer gdje ce Srbin biti neko ko je udario temelje slobodnoj BiH u koju se danas kunu, zamisli, najvise Bosnjaci. Ma samo da je bio musliman sve bi bilo ok...ali jbg, ne da vam se da krojite istoriju ;)
Prikaži sve komentare (193)