Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorista se vratio svojim naredbodavcima u zemlju:ubica,terorista,genocidaša, ............. :)
Hhahahaha....pa koliko su ovi zatucan narod,pa taj crni Gavrilo je ubijo TRUDNU ŽENU!
Hahah ok ubio.:)))
Jeste vi ozbiljni?? Ovo je fkt brukaa i sramota.
Jos malo zamazivanja ociju, otislo krmence da kmeci u Srbiju, unervozio se na konferenciji...odnio komad gvožđa da malo narezu "na koso"...da ne budu gladni...ne zivi se bagro od toga
Tinejdzerska budala koja je ubila trudnu zenu i zbog koje je neposredno poceo rat do tad najveci ikad u kojem su milioni izgubili zivote.. Sta je s ljudima pogresno danas pa velicaju takvu licnost?
Uzrok za rat je bio dublji i poceo bi sa ili bez Principa. A djelo kao djelo doticnog se ne kosi sa vama Bosjacima s obzirom na to da ste fanas najglasniji ljubitelji nezavisne BiH. Vas samo boli sto Princip nije bio musliman i sto je Srbin udarii temelje nezavisnoj BiH. To je sva sustina vaseg problema.
Uzrok rata je mnogo dublji i poceo bi sa ili bez Principa. A sto se vas Bosnjaka tice, s obzirom da ste danas najveci zagovornici slobodne BiH, ne bi trebao da vam smeta cin kao cin Principa koji je zbacio tudju vlast. Ukoliko je tako, izvolite pa potpisite suverenost Austrije nad BiH. Sustina vaseg problema inace lezi u cinjenici da Princip nije bio musliman. Da jeste, danas bi bio heroj nacije a njegovo djelo oslobodilacki cin velikog Bosnjaka od tudje vlasti. Ali ne, posto je bio Srbin, mora biti genocidas, jer gdje ce Srbin biti neko ko je udario temelje slobodnoj BiH u koju se danas kunu, zamisli, najvise Bosnjaci. Ma samo da je bio musliman sve bi bilo ok...ali jbg, ne da vam se da krojite istoriju ;)
Kakav junak, takva i država.
vela havle ja budala! sigurno ce i ove godine podici spomenik Prsanu iz Kapelskih Kresova
Panceta (tal. pancetta) je trajni suhomesnati proizvod dobiven tehnoloskim procesom koji obuhvata soljenje, susenje, zrenje i dimljenje. Pravi se od svinjetine, tocnije od mesnate slanine. Najcesce se proizvodi u Italiji i Hrvatskoj (poznata je dalmatinska panceta). Dalmatinska pancetta
De mi recite bosnje Dal smatrate boko haram oslobodiocima nigerije? Ali iskreni
Kakvi god austrougari bili u tom periodu balkan se i razvijao. Oni jesu ulagali u i frastrukturu koju vidi vraga i danas koristimo posle toliko godina. Kako Bosna tako i Srbija. Nemam nista protiv Gavrila i njegove uloge u istoriji ali da se velica kao narodni heroj i oslobodilac??! Njegov cin je bio i ostao POVOD za prvi svetski rat. Nisi njegovi akti i akti njegovih ilegalaca oslobodili balkan od austrougara. Procitajte malo istoriju i nacicete uzroke za rat.
Puno bespotrebne rasprave. Jedina stvar koja kod Bosnjaka ne prolazi kod Principa je njegova etnicka pripadnost. Da je bio musliman i Bosnjak, bio bi heroj nacije, oslobodilac Bosne od AU (TUDJE)okupacije. Ovako ne moze Srbin biti oslobodilac Bosne od tudje okupacije, pa mora biti terorista ili genocidas. Nema tu puno rasprave. Nije problem u dijelu doticnog, vec u nacionalnosti. Ko Bosnjake ne zna...
SPOMENIK KRIVCU ZA MILIONE ZIVOTA OVI SRBI SU GLUP NAROD
Gavrilo nije nikakav ni terorista, a pogotovo nije heroj. Gavrilo je bio jedan obicni momcic sa sela, devetnaestogodisnjak, premlad i ne dovoljno inteligentan da bi razumio posljedice onoga sto se desilo nakon ubistva koje je pocinio. Izmanipulisan i iskoristen od srbijanskih nacionalista, a onda bacen niz vodu.
Interesantniji je papagaj sto ponavlja: https://www.youtube.com/watch?v=SrLMPsTz4Co
Kako vas bolan nije stid njega teroristom nazivati? Pa on je ubio okupatora NA SVOJOJ ZEMLJI ! SLOBODNA BOSNA !!!
Pa pogledaj naziv organizacije kojoj je pripadao, u kojoj je bilo svih jugoslovenskih nacija.
da nije bilo ovog kretena sad bismo bili austrija... srbadija bolesna
Srbi, dotakli ste dno.