ja mislim da nikakav pritisak nije na zenama da izgledaju lijepo jer je Kate, nakon 10 frizera i sminkera koji su se pobrinuli za nju izgledala lijepo. ko zeli izgledati lijepo izgledat ce i poslije poroda, ko ne zeli, ne izgleda ni svakodnevno.sjecam se sebe kao juce. izlazim iz bolnice nakon poroda, ceka me muz i svi clanovi porodice, uopce nemam zelju izaci podbuhla i s kosom u rezancima kao da im zelim reci "vidite sta je ovo dijete uradilo od mene" zelim izaci izgledajuci bar priblizno kao i svaki dan. nisam imala frizere i sminkere, al imala sam sebe samu, moj neseser sa sminkom, baby puder za natapkat na kosu da nije bas u rezancima, i izasla sam iz bolnice izgledajuci priblizno kao i svaki dan. hocu reci, da kada zelis izgledati lijepo, nikada nije problem izdvojiti 15 minuta za sminku i kosu, bilo to poslije poroda ili bilo kojeg dogadjaja. problem je kad ti sve zivo postane izgovor za ne drzati do sebe.
Sto mora kosa biti u rezancima, lijepo se istusiras, i kosu operes, bar ja jesam, i osim par kg viska izgledala sam kaoni uvijek :)
Ti si mozda bila u nekoj lijepoj bolnici sa ful tretmanom, ja u Zenici sam se s gadjenjem jedva istusirala, a jos da kosu perem tamo bilo bi previse (plus ne znam ni gdje ni cime bih je susila)
Prikaži sve komentare (84)