Znači da ima Bog ima pravda. Uoči Uskrsa da se leglo če-t-ničko prodrma. Da nas Bog sačuva Svoje srdžbe zaista je On silan i mudar!!
ma bravo! a sutra kad se otisnu kuce niz Vraca, Pofalice, Bucu, Velesice..od kakih kisa, zemljotresa, bice opet Gospodar kaznio robove za protjerivanje kjafira iz tog kraja?
@FNM Naravno, sve se placa sve se vraca. Svetinje se moraju postovati ma o kome da se radilo, i ma o cijim svetinjama bilo rijec. Nesto mi naumpade kako su nas susjedi bas za Bajrame cekali i cuvali za klanja. Ma dobro, nema potrebe da se ljutite, malo i mi drugi da se za uskrs veselimo :))) znam da zvuci bolesno, bolesno je i to sto mi je kuca i dalje u rusevinama nakon 20 god. sve oteto i popljackano pa nikom nista. A to za progon kjafira iz Sarajeva znas i ti i ja da je to laz. Granate su gadjale nisu birale. A oni koji su to cinili kaznjeni su od nas samih, nismo cekali na Hag, mada je to neznatno u usporedbi na ono sto je cinjeno u Bjeljini, Zvorniku, Visegradu, Foci, Trebinju.... da ne nabrajam...
Prikaži sve komentare (201)