Igrali smo bez dva najbitnija vezna ,,totalno indisponirani Pjanić i Bešić,.. bezidejni Ibišević,, slabi Višća,, loš Mujdža,,govorim o učinku u napadu,..jer odbrana nije ni imala posla,..imalo ozbiljnija reprezentacija bi nam uvalila 5 kom.. ili se..varam??
Mislim druze da se u jednom dijelu varas. Za pjanica,besica i Ibisevica si 100 % u pravu i to stoji ko Ajfelov toranj. Ali visca i Mujdza su nosili igru,pa sve je islo po toj desnoj strani i islo je jako dobro.Mujdza je za Vrsajevica izmislio fudbal,momak zna i ima mozga. Najveca je dobit sto su Vrsajevic,hadzic i pogotovo Slino amidzin konacno ispali iz tima,bez njih smo 50% jaci.Jos sad kad Stila zaigra.....extra.
Ahmo ,,i sam vidiš da nisam nogometni stručnjak,,al brate dragi,, ako smo dali tri gola na asistenciju Lulića ,, šta je to išlo po desnoj strani,,traljavi nabačaji Višće u noge konobara, nažalost ,,ni nemamo bočjeg igtrača,, onaj hajrović još gori,,..po meni sinoć nismo ni imali centralnog veznog,,jer pjanić je igrao nešto ,,što nezna ni on sam,,, koliko fali Miske..???
Prikaži sve komentare (170)