Arifović je pijun SDA, covjek samo vraća usluge SDA tajkunima i stranci koja ga je postavila. Podobni nesposobnjakovic i onda se pitamo sto nam je sve u qrcu u svakom segmentu. Na svakom kutku nekompetentni i nesposobni ljudi.
Jbg, kad uzmeš golfa 2. Koji je manje-više neuništiv, pa sjedne 7 kršnih momaka, pun rezervoar, natovariš cementa u gepek, i uz Ivan, ganjaš maksimalu, normalno je da će crknuti motor. E tako je i sa ovom "državom". Svi je čerupaju kako stignu, i onda se pitamo "Pa kako je ovako?". Eto tako, nenormalni narod ima nenormalnu vlast. SDA je dobila najviše glasova, neću ja biti direktor poreske sigurno. Tako to ide, narod odabere ko će da "direktoriše" i to ti je to. Danas sam imao nekoliko situacija, da bi najrađe sada urlao ovdje na klix-u. Al eto, ne može se nakačit WAV file!
Njihov rok trajanja zavisi iskljucivo od MMF-a,isto ko u Srbiji.Tadic 2012 odbio MMF i odmah down.Drugog nacina sa ovakvom svjetinom nema,je oni ne razmisljaju glavom.Stomakom da,ali to i sve zivotinje rade.
Prikaži sve komentare (109)