Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arifović je pijun SDA, covjek samo vraća usluge SDA tajkunima i stranci koja ga je postavila. Podobni nesposobnjakovic i onda se pitamo sto nam je sve u qrcu u svakom segmentu. Na svakom kutku nekompetentni i nesposobni ljudi.
Jbg, kad uzmeš golfa 2. Koji je manje-više neuništiv, pa sjedne 7 kršnih momaka, pun rezervoar, natovariš cementa u gepek, i uz Ivan, ganjaš maksimalu, normalno je da će crknuti motor. E tako je i sa ovom "državom". Svi je čerupaju kako stignu, i onda se pitamo "Pa kako je ovako?". Eto tako, nenormalni narod ima nenormalnu vlast. SDA je dobila najviše glasova, neću ja biti direktor poreske sigurno. Tako to ide, narod odabere ko će da "direktoriše" i to ti je to. Danas sam imao nekoliko situacija, da bi najrađe sada urlao ovdje na klix-u. Al eto, ne može se nakačit WAV file!
Njihov rok trajanja zavisi iskljucivo od MMF-a,isto ko u Srbiji.Tadic 2012 odbio MMF i odmah down.Drugog nacina sa ovakvom svjetinom nema,je oni ne razmisljaju glavom.Stomakom da,ali to i sve zivotinje rade.
"Vječni direktor Poreske uprave Midhat Arifović je zaradio 2.800 maraka ispomažući u sedam različitih komisija" - prema pisanju iz 2014. na federalna-ba ... Kad da stigne čovjek da se bavi "svojim poslom", kad je prezauzet komisijama... i da se razumijemo nije Mithad kriv što ne vlada informacijama.... fakture nesposobnosti, neznanja, neodgovornosti, javašluka, ispostavljati isključivo STRANAČKIM centralama koje delegiraju nekompetentne kadrove....
ma nema....mi smo raj za biznis i investitore.......samo ne znam što li nas u širokom luku izbjegavaju :)
app ... probo čoek provuć ... šta će sad
najmanje kako da ne, pa u svedskoj kad sam radio od bruto place mi odbijalo oko 23 posto, morao sam se vratit u bih nerado, i zacudo sam nasao posao ovdje i u bih mi odbija oko 40 posto , govna lazljiva
... ni zrna zita okupatoru ...
adis ne seri
Imamo najnizi PDV u regiji. Arifovic je u pravu potpisujem svaku rijec
Poreski sistem i oblikovanje poreske politike ne cini samo PDV. To je samo jedan od poreza.... Ovaj koji je dao izjavu je kao i ti.. Sad ide onaj zvuk BEEEP... Kontas....
Hajde Klix i ovo je vec stara vijest dajte nam javite je li istina da je skupstina TK povecala plate zastupnicima za oko 20%. AKo to bude da vidimo sta nam je cinit, ne moze to sad proci nikako !!!!!! Dole vlada TK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARIFOVICU NEPISMENI ZAHTJEVAM OSTAVKU ODMAH
Dakle, klasicno obmanjivanje javnosti, a pogotovo polupismenoga "glasackog tijela" i tako dalje .....
Na javnu potrosnju se odnosi oko 70% ekonomije. Kada oslobodite radnika iz srednje klase nekog nameta on ce taj dio novac potrosit na kifle, knjige djetetu, prevoz - dakle ostaviti taj novac u drzavi. A kad tajkuna oslobodite porezna na imovinu ili mu omogucite kupiti Audija od 120.000 KM sa 17% PDVa on ce novac koji "ustedi" potrosit na ptovanje u Dubai ili shoping u susjednim zemljama ili pak na uvoz drugog automobila. Rasteretiti radnike i poslodavce oslobadjajuci pritisak na platu u visini od 700 KM.
Arifovic isti Enes iz LZN. To ce on u stranci srediti. :)
j*** ti familiju nevjerovatno, nereduktivno i precizno ... otpadu s dna kace
Po ovakve mogu samo Tuzlaci doci. Al' kasno si se Milka projebala. Ovaj je samo certifikata kupio milione. A gdje mu je ono ispod stola dato. A u koga pare, u njega vlast.
Taj Arifovic laze k'o pas. Ovih 400.000 miliona ce MOZDA, biti oporezovano od novca iznesenog u Svicu i Luxemburg. Mater zego svoju k'o da smo mi nepismeni a ne on. Koji prevarant, a pita se? Po litre benzina nije plaho skupo. Pozdrav iz Pariza!
Arifovic u ranijoj SDK gdje je radio godinu-2-ije, mogao je samo buregdzinice i kospicare kontrolisati kao inspektor. Covica, metar i 60, pun komplexa. Kupovao preko raje, od svercera ispred SDK, Alijine zlatne kasike u vidu papircina od satro 20-tak milja maraka za par stoja. Dok su ovi i ovaki na funkciji, evropska unija, treba zaobici ovaj truhli prostor, nazalost!
A to arifovic kako je poceo da bilda malo pamet pomutio. Valjda opet od onih steroida sto pije prije bildanja :)