upravo pogledah roki IV, i sad mi je jasno, ovako će da bude, zli Vladimir Putin (Ivan Drago) će u revijalnoj borbi da ubije Baraka Obamu (Apolo Krid), ali onda će da dođe naravno nepobjedivi bijelac Đeb Buš (Roki Balboa) i on će da se osveti za svog druga i naravno biće human, on neće ubijati nego samo pobijediti i poniziti zlog Vladimira!
@Putin je najvise ponizio Rusiju dovevsi jednu tako snaznu i bogatu drzavu pred ekonomski KOLAPS tj KATASTROFU !!! Putin je GROBAR Rusije, lik je apsolutno izgubio kompas (valjda zbog bolesti, pogledajte mu samo facu kako se izoblicio)... jadna drzava, tuga, jad i bijednici, i materijalni i moralni - Rusi
Ne slažem se sa tobom, da si rekao da je to uradio Jeljcin, složio bih se: Po dolasku Putina na vlast, ruski bdp od 1775$ 2000 dolazi do 14316$ 2014, http://knoema.com/pjeqzh/gdp-per-capita-by-country-1980-2014#Russia tržište automobila 2013 zauzima 2 mjesto odmah poslje Njemačke http://www.pwc.ru/en_RU/ru/automotive/assets/automotive-market-results-and-development-2013.pdf Jadni i tužni li su?
Prikaži sve komentare (254)