Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebi ih Putine nek curi niz butine!
Amerika drzi 20% svjetske ekonomije i mozemo samo sanjati kakvo naoruzanje posjeduju, ne bi me cudilo da transformerse neke imaju, dok Rusija ima veoma dug jezik za svojih 2% i zastarjelo oruzje, koliko god ne volim ni jedne ni druge to je tako...
Ameri znaju da im je jedina buduca opasnost Kina.svi koji imalo poznaju svjetsku politiku,znaju to.Nikoga ne cudi sto Kina ne zauzima strane.suti i razvija se.Kasnije ce da pokazuje zube.Rusija nije toliko jaka kao sto je prikazuju.Jeste bitan igrac,ali ima slabe tacke koje Ameri vec koriste
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bez jake Rusije nema ni stabilnog svijeta. U svemu na svijetu, i u svemiru mora biti balans , kako u prirodi tako i u sili. Ovdje se ne smije biti subjektivan.
Sere Putin kao veliki...
upravo pogledah roki IV, i sad mi je jasno, ovako će da bude, zli Vladimir Putin (Ivan Drago) će u revijalnoj borbi da ubije Baraka Obamu (Apolo Krid), ali onda će da dođe naravno nepobjedivi bijelac Đeb Buš (Roki Balboa) i on će da se osveti za svog druga i naravno biće human, on neće ubijati nego samo pobijediti i poniziti zlog Vladimira!
@Putin je najvise ponizio Rusiju dovevsi jednu tako snaznu i bogatu drzavu pred ekonomski KOLAPS tj KATASTROFU !!! Putin je GROBAR Rusije, lik je apsolutno izgubio kompas (valjda zbog bolesti, pogledajte mu samo facu kako se izoblicio)... jadna drzava, tuga, jad i bijednici, i materijalni i moralni - Rusi
Ne slažem se sa tobom, da si rekao da je to uradio Jeljcin, složio bih se: Po dolasku Putina na vlast, ruski bdp od 1775$ 2000 dolazi do 14316$ 2014, http://knoema.com/pjeqzh/gdp-per-capita-by-country-1980-2014#Russia tržište automobila 2013 zauzima 2 mjesto odmah poslje Njemačke http://www.pwc.ru/en_RU/ru/automotive/assets/automotive-market-results-and-development-2013.pdf Jadni i tužni li su?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bazdarevicu zovi Djurica !
@RODJEN Mora pitat Shuskavca za dozvolu ;))
on sto se pito..pito se, vise se ne pita. mislim da Mesha nije zadrt i da se covjek prilagodjava SITOVACIJI i potrebi...(nadam se.)
još mu samo brčići fale...
Putin je najvise ponizio Rusiju dovevsi jednu tako snaznu i bogatu drzavu pred ekonomski KOLAPS tj KATASTROFU !!! Putin je GROBAR Rusije, lik je apsolutno izgubio kompas (valjda zbog bolesti, pogledajte mu samo facu kako se izoblicio)... jadna drzava, tuga, jad i bijednici, i materijalni i moralni - Rusi
haj i to da vidimo
Putko daj ne zezaj
švabe ih naguzile sad se bajg kurče na ostatak svijeta
daj boze da nema ovih rusa nikako na planeti ni kineza i jos nekih drugih
Niko to i nezeli, osim vas koji vojnom silom zelite da ovladate Ukrajinom i praviti pritisak na ostatak svijeta.
Dok je Putin predsjednik sile kao što je Rusija cijeli svijet može mirno spavati. Sreća za cijelo čovječanstvo je, što čovjek koristi razum.
Putin je najvise ponizio Rusiju dovevsi jednu tako snaznu i bogatu drzavu pred ekonomski KOLAPS tj KATASTROFU !!! Putin je GROBAR Rusije, lik je apsolutno izgubio kompas (valjda zbog bolesti, pogledajte mu samo facu kako se izoblicio)... jadna drzava, tuga, jad i bijednici, i materijalni i moralni - Rusi
koliko god da je ratova bilo uvijek je Bosna najebala, ko god da se borio, bilo koja zemlja.
Bio jednom jedan Putin ......
NE SERI PUTINU PO RUSIJE TI GLADNO A TI RATUJES IDIOTE JEDAN
Jel ti znaš da je javni dug Hrvatske na kraju juna iznosio je 225 milijardi kuna? Misliš da nema gladnih u Hrvatskoj? Evo samo jednog primera tuče zbog besplatnog pasulja u Splitu. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=01&nav_category=167&nav_id=605588 Da su rusi toliko gladni ne bi Putin imao više od 80% podrške svog naroda.
Rusi su gladni, ali oni su navikli na takav način života, pa im ništa ne smeta. Najvažnije je da votka ne poskupljuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Yebala te vojna nadmoć ...???? 'ajde pokaži koliko si pametan .....?????
kako ne kontate, sve dok ima nuklearno oruzje, a rus ga ima, niko im nista ne smije.. jednostavno, kao sto su provocirali prije sukoba u ukrajini, podignu avion s nukl. oruzjem, i kruze po evropi kako hoce :) niko ne smije nista... nego, vi, bošnjani, srbi, hrvati, i ostali zatucani stanovnici BiH fatajte se knjige i svog posla... da makar nesto postignemo, jer igru velikih sila ne mozemo ni gledati, a kamoli igrati :)
raketni štit, da, štiti od raketa :) ali ljepota znas li kakve bi bile posljedice da SAMO JEDNA atomska bomba eksplodira ?
pa imaju i mnoge druge drzave nuklearno oruzje, ako ga upotrijebe, yebali su sami sebe u ledja, to nema veze sa zivotom sto LUPETAS