Sve u redu, Jordanci dakle imaju muda da se bore protive "terorista" Isila. Gdje su bili kad je trebalo da se bore protiv Terorističkog Izraela. Ovo što je ISIL uradio to je ništa u poređenju sa onim što je Izrael napravio nad palestincima, koliko su oni samo djece pobili i naroda protjerali. Što se tad Jordanci nisu digli. Isilovci ubiju 2 ili 3 covjeka cijeli svijet se digne na noge. Ne podrzavam nikakvo naselje, al gdje je pravda, kad Izrael ubije 1000 civila u par dana, tad svi šute. Izraelska obavještajna služba Mossad je odradila odličan posao, za to im skidam kapu, porazit ce i zavladat arapima bez borbe. Šta drugo reći nego glupi Arapi. A ISIL-a sigurno nebi bilo da nije Amerike. Oni su napali Irak ubili Sadama ko pašče za Bajram objesili, i tad je počelo okupiranje arapa od Izraela i Amera. ISIL je tvorevina koja je nastala uvođenjem američke demokratije u Iraku. Oni ih i financiraju, da mogu reć sutra kakvi su teroristi muslimani i da opravdavaju Izraelsko okupiranje.
Ne podržavam ISIL. AL baš me zanima kakav je tretman u medijima imala Bosna kad su Višegradu četnici palili žive žene i djecu na Bikavcu.
muslimani....uskoro kod vas krece sexualna revolucija....a onda ce vase zene da vas karaju :)))....nece uopste biti bitno jeste siti ili suniti :)))
Prikaži sve komentare (81)