Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da pokusamo nesto rascistiti: Da li je ovaj pilot trebao ici u misiju bombardovati ISIL. Ovako - AKo je pravo da Dzihadisti Checheni, Bosanci (njih oko 180), Saudijci, Francuzi Sirijci istjeraju 200 000 Kurda iz njihovih vjekovnih domova, ako je pravo da zauzmu 300 sela na sjeveru Sirije i u konacnici Kobane onda nije trebao. ISILovci su osvajaci Kurdi su branitelji. Molili su svijet d apomogne. Da nije bilo pomoci Kobane bi bio klaonica veca od Srebrenice. Nijedan osvajac nije stao dok nije bio vojno porazen. Smrt ISILu, hvala ti kraljice!
zao mi je tog covjeka koji je dozivio pakao... da bi na kraju izgubio zivot... u 26oj godini...
Tješi ga, tvoj muž ga je poslao u smrt.
Rania je inace porijeklom palestinka ;)
R.I.P Uglješa
" ista " seka!
Jordanska Hurem.
Sve u redu, Jordanci dakle imaju muda da se bore protive "terorista" Isila. Gdje su bili kad je trebalo da se bore protiv Terorističkog Izraela. Ovo što je ISIL uradio to je ništa u poređenju sa onim što je Izrael napravio nad palestincima, koliko su oni samo djece pobili i naroda protjerali. Što se tad Jordanci nisu digli. Isilovci ubiju 2 ili 3 covjeka cijeli svijet se digne na noge. Ne podrzavam nikakvo naselje, al gdje je pravda, kad Izrael ubije 1000 civila u par dana, tad svi šute. Izraelska obavještajna služba Mossad je odradila odličan posao, za to im skidam kapu, porazit ce i zavladat arapima bez borbe. Šta drugo reći nego glupi Arapi. A ISIL-a sigurno nebi bilo da nije Amerike. Oni su napali Irak ubili Sadama ko pašče za Bajram objesili, i tad je počelo okupiranje arapa od Izraela i Amera. ISIL je tvorevina koja je nastala uvođenjem američke demokratije u Iraku. Oni ih i financiraju, da mogu reć sutra kakvi su teroristi muslimani i da opravdavaju Izraelsko okupiranje.
Ne podržavam ISIL. AL baš me zanima kakav je tretman u medijima imala Bosna kad su Višegradu četnici palili žive žene i djecu na Bikavcu.
muslimani....uskoro kod vas krece sexualna revolucija....a onda ce vase zene da vas karaju :)))....nece uopste biti bitno jeste siti ili suniti :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta vrijede njene suze?? Koliko je majki zbog ISILA izgubilo zivote a ona sada pusta suze. Sve je to politika njene zemlje i ostalih arapskih drzava uz veliku pomoc Zapada donijela....
Mislio sam napisati koliko je majki pustilo suza zbog svoje djece koja su izgubila zivot zbog ISILA I slicno..
muslimani....uskoro kod vas krece sexualna revolucija....a onda ce vase zene da vas karaju :)))....nece uopste biti bitno jeste siti ili suniti :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...