"Kada je riječ o akciji, on je kazao kako su osumnjičeni odmah iz automatskog naoružanja i pištolja zapucali na specijalne jedinice federalne policije i to prije nego što su ubijeni. " :D Jel ovo neka zaebancija ? :D cuj zapucali i to prije nego sto su ubijeni :D ! Pa zar bi mogli zapucati nakon sto su ubijeni hahaha! Ne dozvolite da vam medijski natpisi i diktirani textovi mjenjaju licne stavove i misljenja! Nije svaki musliman terorista,nije svaki srbin cetnik niti je svaki hrvat ustasa ,posebno mi u BiH nebi trebali da nasjedamo i vjerujemo im jer se mi i bez njih ,na zalost,dovoljno mrzimo!USA od zavrsetka hladnog rata pokusava da nadje GLOBALNU PRIJETNJU DEMOKRATIJI ! Poslije 11.09. su to bili islamski teroristi, za koje ja zaista ne znam razlog zasto su ,i ako su,uradili to sto su uradili u USA prije 15tak godina.Onda kada to nije bilo dovoljno pokusali su opet ruse da ucine losim pa ni to do kraja ne funkcionise i eto ga....Izgleda da su se vratili na teroriste i uspjelo im je!!
Ja ne pricam ni o kvakvoj zavjeri ja upravo i jesam na klix aludirao i na novinara koji je ovo napisao i objavio! Najmanje bitno ali upalo u oko :D! A sto se mene tice SVAKOG KO RADI PROTIV NACINA ZIVOTA U BiH GDJE SU SVI ZIVJELI U SKLADU I POSTOVANJU TREBA KAZNITI ,VEHABIJE,SELEFIJE,CETNIK;USTASA SVE ISTO KAZNITI ! A da ne pricam o ovim sto idu u Siriju,Irak ko fol oni nesto brane,napadaju! Ako je Islam klati,ubijati,napadati ja ga se odricem! Najljepse praktikovanje Islama je ono u BiH ali ne ovo poslijeratno gdje vjera kroji od polotike do ....! Na komsiju se ne moze !!!!!
Molombo slazem se sa tobom, neces nas ovakvi uspjeti zaviditi izmedju krscana i muslimana, jer smo svi zrtve takve budale.
Prikaži sve komentare (317)