Joj tipa majko moja. Vidi mu glave. Da ima barem nesto u njoj. A preko Klixa mu je standardno promocija. Osvane u petak i drze ga do ponedjeljka. Radi covjek na svom PR nema sta. Jos da ima dvije ciste nebi mu niko nista zamjerio.
@mirage77, Očito je da te njegovo istinito izlaganje ne pogađa. Budžetlijama je voda u ušima, a ako šta i čuju zasmeta im, pa se bace na mahalanje njegovog izgleda. Bilo bo dobro da se svi zamislimo nad ovim njegovim izlaganjem. :( STANJE JE ZABRINJAVAJUĆE!
@silent lady, Ja nikada u svom zivotu nisam bio na budzetu BiH , bilo kojeg nivoa. Nisam primio ni marke odatle. Cak nisam zaradio marke iz BiH. Ali kako vam moze ovaj Duljko tupiti gluposti iz ciste licne promocije. Prije svega kako neko rece ovdje to je covjek koji kao papagaj ponavlja nesto sto je davno receno. Evo cak u ovom slucaju opet se prica o prezaduzenosti sto opet nije glavni problem. Najveci problem BiH je velika stopa nezaposlenosti i stagniranje ekonomije. Hajde kad neko pametan nesto napise ili kaze to se moze poslusati ili procitati. Ali kad te jedan covjek koji nema veze sa realnom ekonomijom i koji nikada nije vodio firmu od 10 ljudi (priznao bi mu cak da je cuvao stado od 10 ovaca na Bjelasnici) zasipa svaki vikend floskulama i otrcanim frazama onda mi to ide na qurac.
Prikaži sve komentare (31)