Mene (kao muškarca u najboljim godinama) najviše zanima misle li ovi muškarci koji komentarišu da su "sve žene kurve" da žene danas mogu uspjeti samo ako "ispune ili pristanu da ispune sexualne usluge" ??? Stvarno to mislite ili ste samo ljubomorni na nekoga ko je dobio svojih 5 minuta slave??? koja god djevojka iz BiH da je otišla i donijela neku titulu je za mene uspješna predstavnica svoje zemlje...a te vaše perverzne teorije o tome "kako mali Perica zamišlja izbor za Miss" subolesne i zanima me kakav je vaš odnos prema vašim majkama, sestrama i kćerkama??? Isidori želim da uspije kao i svim mladim ljudima u ovoj zemlji koji traže svoje mjesto pod suncem. Ja se ne krijem pod izmišljenim imenima i lažnim profilima i ne pišem ono iza čega ne stojim...puno sreće našoj predstavnici
@Ljubisa.markovic: Mah, gospodine, primitivci - znamo svi kakav sovinizam vlada sirom Balkana, ne samo BiH. A anonimnost interneta iznosi na vidjelo najprimitivnije porive koje homobalkanikus nije jos savladao. Gdje ce zena da bude lijepa i uspjesna - pa to mora biti dovoljan razlog da ju se na neki nacin ponizi.
@York: To nisu fraze vec cinjenice. Tacno je da ce se svugdje u svijetu nazalost naci negativni primjeri. Ali je malo civilizovanih zemalja oko nas gdje je tako javno-prihvatljivo na najruzniji nacin pricati o zenama kao kod nas. Svaka druga je "kurva", "drolja" i da ne nabrajam dalje. Pa ni redakcija KLIXa ne cenzurise pojedine izjave ovdje, koje prelaze svaku granicu bilo kojeg "misljenja" vec su jednostavno vulgarne i uvredljive. A ovaj covjek (Ljubisa Markovic ili kako god da se zove) je ustvari iznio samo jedno normalno misljenje nekoga ko zene postuje. Kao licnosti. Sto se za mnoge ovdje ne moze reci.
Prikaži sve komentare (98)