"_"Željeli su autoritet u mojoj kući. Rekla sam im da sam ja kršćanka i da je Bog meni dao da budem gazda u svojoj kući", kazala je Carey." Ovo su neki fanatici.
fanatici su prije ovi sto tjeraju zdrave ljude psihijatru u sekundi i prave biznis od tih tableta, ako nisi u toku nemoj se provaljivati
@munch_munch, pa izgleda da ti nisi u toku. Znaš li kako svoj posao obavlja psihoterapeut? Nigdje nije pomenut psihijatar, kako si ti napisao i nikakvi lijekovi njima ne trebaju. Drugo, novorođenčad trebaju medicinsku zaštitu, trebaju adekvatnu hranu, a oni sve to izbjegavaju radi nekih svojih ubjeđenja. Izolovola su djecu od ostatka svijeta, a to može samo psihički neuravnotežena osoba. Djerca umjesto da napreduju, oni nazaduju. Da je njen porod kojim slućajem krenuo naopako, bilo bi život ili smrt, njen ili njene djece, a možda i oboje. Osim toga, ona svoju trudnoću nije uopšte pratila, niti je trudnoća imala strućni nadzor ljekara. Svaka normalna majka strepi nad razvojem ploda, a kasnije strepi o ishodu poroda. I sad mi opet kaži da se provaljujem i lupi mi minus kao kuću. :)))))
Prikaži sve komentare (53)