Samo se baviš profesore time kako su Bošnjaci glasali! Srbi i Hrvati svih ovih godina glasaju za svoje nacionalne partije i nikom ništa.
Ja sam Bošnjak i galsao sam za svoje nacionaliste. Ne stidim se toga. Ovo nisu 1990te godine. Mnogo toga je drugačije, i mnogi drugi su isto glasali za nacionaliste. Ja s tim nenam problema. Glasali smo 2010 za druge, za drugačije, za komuniste, pa vidjeli smo gdje su nas doveli. Građani BiH pamtiće period 2010-2014 kao 4 najteže godine od rata. Čak 1998, 1999, 2000 bilo je bolje nego u protekle 4 godine. Ne ponovile se više...
Ako si ti Zulfo glasao za komunjare ja nisam nikad i neću nikad glasati za ovaj otpad od bivšeg SKJ. Staro je pravilo, onima koji su nesposobni za vlast, koji razbiju državu, nikad više nemoj dati vlast, jer će onda kad se ponovo dočepaju fotelja biti bezobzirni. Sve se ovo potvrdilo kad je Slagumdžija ili ti mali Staljo, razjurio sve ljude koji si osnovali SDP i onda krenuo u bjesomučnu pljačku. Da se mene pitalo, on bi bio i ostao slučajni prolaznik i ništa više.
Prikaži sve komentare (114)