Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod takva vlast ! Svi se nešto žalite, a glasate za iste ! Neka, sami krojite sudbinu BiH !
Potpisujem Zulfoo uz opasku da si zaboravio "60 Minuta", kao SDP-ovim najjačim oružjem za sakaćenje političkih protivnika, u prvom redu SDA! To se posebno odnosi na period od 2002-2006. godine koji je po svim ekonomskim i političkim parametrima bio najuspješnija epoha u razvoju države poslije rata, u kojem je SDA vodila dobre procese, a u pomenutoj emisiji je prikazivano totalno drugačija slika, naročito u poređenju sa ovim što smo do juče imali.
Naravno, jer nemaš za koga pametnijeg. Šta, jesam li za tebe trebao glasati? Dosta je više priče galsate za iste. Da, glasamo za iste i to je naš izbor. Ti glasaj za koga hoćeš, ja sam svoje izabrao. Neće više Evropa tolerisati zaje.banciju oko formiranja vlasti, kao što je to bilo prošli put. SDP je blokirao sa Platformom, pa poslije izbacio SDA uveo SBB, pa onda i SBB izbacuio, SDA se nije htjela u vlast. Nikšićeva Vlada FBiH faktički je oborena 2012 godine u Parlamentu FBiH ali ipak je sve završilo na Ustavnom sudu. Pored toga, u četiri godine imaćemo Mevlida Jašarevića, poplave, narodnu revoluciju u februaru, JMBG "talačku krizu", oboranje vlada, pogotovo u Kantonu Sarajevo, prvo Fikret Musić pa Zeljković, više nisi znao ko ja vlast a ko opozicija. Sad se zna ko je vlast a ko opozicija. Dosta te je više, glasamo za iste. 2010 smo glasali za druge, i drugačije, za crvene pa smo imali 4 najteže godine od rata
Da zakljucimo...ovom narodu je "DOBRO" !!!!!
Sta smo trazili, to smo i dobili.. Da ne bude poslije sta uradismo.. Dovoljno je vremena i informacija bilo da se donesu prave i konkretne odluke, uradjeno je ono sto je uradjeno, sad nek se svako donosi sa svojom odlukom. NImalo mi se ne svidjaju rezultati.
Hoće prof Asim da kaže da nije očekivao ovakav poraz (do nogu) njegovog SDP-a! ;-)
Šta ćeš Mujkiću, ne mogu dovijeka vladati Slagumdžija i njegovi lizguzi, na tvoje zadovoljstvo. Svemu dođe kraj pa i Slagumdžijinom hapanju "sky is the limit" (ili ti pokradoše sve što nije za nebo zakovano).
Sto volim ove glupe komentatore koji zive u svedskoj pa navijaju za glupana zlatka i onda izjavljuju razne gluposti. Ne serite ko je sta ponudio drugacije od sda, evo sdp je bio na vlasti zadnje 4 godine, df je kroz sdp bio na vlasti zadnje 4 godine, sbb kao kakva kuja je samo cekao ko ce ga primiti u vlast u posljednje 4 godine. I sad narod glup i sl izjave. Ovdje su glupi komentatori i novinari sta ocekujete, pa nemozes prodati narodu govno umjesto govneta, niko nije ponudio kakndidata da valja i sad je kao narod trebao umjesto pokvarene cokolade br 1 uzeti pokvarenu cokoladu br 2. I jos malo 125.000 ponistenih listica dovoljno govori da neko bormalan da se pojavi definitivno ce dobiti te glasove, plus sto 47 % glasaca nije ni izaslo
Uz SDA napredak ce biti vidljiv jer ova drzava nema vise vremena za gubljenje.
Asum gledo u grah, kako si vodovit.
PROFESOR JE U PRAVU NACIONALNE STRANKE SU BIH DOVELE DO OVOG STANJA KAKVO JE SAD ,ONAJ TKO IH BIRA OBILO MU SE O GLAVU.
'Tko' Debilu sto ond i vi ne glasate za sdp umjesto za hdz, bosnjaci su vec jednom birali sdp
pa zato sto komse zele svoju drzavu , eto sto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ima ko informaciju jel onaj Denis Challenger prošao u Skupštinu Kantona Sarajevo?
Povratak na tron mogu zahvaliti megalomanskom kepecu Šćepi i narcisu Zlogumdžiji. Hvala vam što ste nam otvorili oči. pusa :)
srbi i hrvati glasaju za svoje sa ciljem odcjepljenja odnosno stvaranja 3 entiteta, i ja bi onda trebao da glasam za nekog smrada roguza ?
ja se ne zalim
žale se oni koji gube... uvijek je tako bilo :)
Samo se baviš profesore time kako su Bošnjaci glasali! Srbi i Hrvati svih ovih godina glasaju za svoje nacionalne partije i nikom ništa.
Ja sam Bošnjak i galsao sam za svoje nacionaliste. Ne stidim se toga. Ovo nisu 1990te godine. Mnogo toga je drugačije, i mnogi drugi su isto glasali za nacionaliste. Ja s tim nenam problema. Glasali smo 2010 za druge, za drugačije, za komuniste, pa vidjeli smo gdje su nas doveli. Građani BiH pamtiće period 2010-2014 kao 4 najteže godine od rata. Čak 1998, 1999, 2000 bilo je bolje nego u protekle 4 godine. Ne ponovile se više...
Ako si ti Zulfo glasao za komunjare ja nisam nikad i neću nikad glasati za ovaj otpad od bivšeg SKJ. Staro je pravilo, onima koji su nesposobni za vlast, koji razbiju državu, nikad više nemoj dati vlast, jer će onda kad se ponovo dočepaju fotelja biti bezobzirni. Sve se ovo potvrdilo kad je Slagumdžija ili ti mali Staljo, razjurio sve ljude koji si osnovali SDP i onda krenuo u bjesomučnu pljačku. Da se mene pitalo, on bi bio i ostao slučajni prolaznik i ništa više.
Ne treba biti filozof pa da to skonta
A neka su ljudi u Bosni vole nacionalizam i BJEDU tako im i treba patite i topitr se u bjedi sad... A tu je i Odcjepljenje RSa te Novi entitet Idemo dragi bosanci u vecu propast KOJU STE VI IZABRALI ..
Mene samo interesuje je li Zlatko raspustio klix-spin štab svojih poltrona koji su ovdje govorili kako imamo i sunce na nebu zahvaljujući Nikšiću, Mašiću, Kariću....
Haram im bilo