Koje smo mi dno dna. Cinjenica jeste da je u proteklih 20 godina napravljeno svega 37 KM autoputa, a u posljednje tri godine duplo vise. Moje je misljenje da se moglo i bolje, ali svaka cast i na ovome, od koga je dobro je. Umjesto da se radujemo novim putevima mi se svadjamo i ne mozemo da se radujemo jer je to napravljeno u vladi SDP-a. Milion posto sam sigurna da ovi sto ismijavaju autoput to ne bi cinili da je SDA trenutno na vlasti, niti bi ovi sto ga hvale ga hvalili da jeovaj autoput napravljen za mandata SDA. Otkacite se vise, ako vam se ne svidja nemojte se voziti autoputem, idite makadamom do zeljenog odredisa.
Cinjenica je da ni SDP ni SDA niti ijedna nacionalna stranka nisu uradili nista sem 37KM autoputa u ovoj drzavi a proslo je vec 20 godina to je cinjenica i to je sramota..
37 KM je pravljeno od rata do 2011. Od 2011. do danas je napravljeno oko 65. Za tri godine duplo vise nego u prethodnih 15 godina. Ali ja kazem da smo narod koji sve nipodastava. U ovom slucaju jer je SDP u svom mandatu napredovao u izgradnji autoputa, isto bi poklonici SDP-a ovaj uspjeh negirali da ga je slucajno napravio SDA. Komentari su nam politicki obojeni, nazalost.
Prikaži sve komentare (208)