Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego stranački puleni opozicije počnu paljbu, samo bih da pohvalim sve izgrađene kilometre do sad. Ponosan na svoju partiju.
Hercegovina napreduje, još da se nacionalista otarasi, odlično!
Biće i to, samo polako!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
I tako povezase splitski aerodrom sa medjugorjem..,bravo
Imali ista da ovaj lagumdjija nije nagodio covicu i dodiku
samo ujedinjeni mozemo da gradimo bolju buducnost za sve nas..Čestitam Autocestama Federacije BiH na novih 10 km Koridora 5C.
Nekom je potrebno par godina da na pravi 10km autoceste, dok drugima treba 4 do 5 mandata da bi izgradili toliko!!!
Svaka cast SDP-u. Samo #Ujedinjeni mozemo nastaviti dalje sa izgradnjom Bosne i Hercegovine, a SDP je pokazao da je to prvenstveno cilj.
ovi savez dajdza i amidza nisu mogl i20 godina da naprave a sdp je za 4 godine napravio vise nego oni svi sve cestitke fakat
Cestitamo,postali ste majka!
Kako bi poturice volile da se svi odreknu svoje nacije,pa da budu kao oni!! Isto kao što bi pederi voljeli da su svi gey. Nacionalizam/Patriotizam i vjera je sačuvla hrvatski narod od turskog okupatora i zato smo ponosni. Tko vam je kriv što nemate karaktera i hrabrosti i dajete guzice za sitne pare... Patite ali polako....ima vremena
Puteve i državu ne grade političke stranke ni pojedinci. To je obavezni dio prakticiranja vlasti - izgradnja, popravka, stavljanje u funkciju...itd. Zato vlast i postoji. Isuviše je glupo da se određena politička partija fali da je ona to napravila, ili pojedinac. I ako pogledamo logično, baš se pred izbore forsiraju otvaranje dionica puteva, tunela i sl. Kod ljudi se stvara lažna slika da vlast nešto radi. Sve što je izgrađeno je izgrađeno kreditima koje sad treba vratiti. Ovi na vlasti ih neće vratiti nego narod plaćanjem PDV-a, malim platama, penzijama, raspadnutim firmama, nefunkcionalnošću svih ostalih segmenata našeg društva. Onaj ko stranku ili partiju smatra svojom je konj. Ono što mi svi plaćamo oni kažu da su oni izgradili.
DAGLE KOCKASTIH GLAVA, FUJ ! Da nam mediji nisu korumpirani kako jesu, i da nam drzava nije u qrtzu kao sto jeste, pa da se ispitaju kojekakvi tenderi koji se namjestaju, koliko se ukrade para na ovom auto putu bolje bi bilo da ga i ne prave.. Za sve moguce poslove se unajmljuju firme poznanika, rodjaka, istomisljenika i sl.. necu imenovat koje stranke ne interesuje me svi su ista govna, ali se MORAJU PREISPITATI nabavke i svaka marka koja je ulozena u auto put da bude transparentna, a vjerujte mi da se krade strasno.. "placaju" se sijalice hiljadama maraka a realna vrijednost par stotina i tako dalje i tako dalje.. Zasto je firma JP autoceste FBIH toliko ogranicena i ne uvoze neke osnovne stvari koje se mogu uzeti na tenderima i nabavkama bez milion nekih posrednika gdje se svak ogradjuje..
Neki dan putujem iz Međunožja premaJadranu kad ne mogu da vjerujem šta vidim,Bevanda i Čović mješaju beton na autoputu,rekoh svaka čast,kontam glasat za Hdz kad su stranačke vođe tako čestite,Kirbašu bi ruka otpala kad bi nešto pošteno uradio...
Partijski zadatak ko i svugdje cuva ceste pred izbore ma mi smo gamad od naroda dosad su mogli citavu BiH izgradit, samo ih pitajte koliko su uzeli sebi u dzepove od ovih deset kilometara i kolko ce uzeti od ostalih ???? fuj
Koje smo mi dno dna. Cinjenica jeste da je u proteklih 20 godina napravljeno svega 37 KM autoputa, a u posljednje tri godine duplo vise. Moje je misljenje da se moglo i bolje, ali svaka cast i na ovome, od koga je dobro je. Umjesto da se radujemo novim putevima mi se svadjamo i ne mozemo da se radujemo jer je to napravljeno u vladi SDP-a. Milion posto sam sigurna da ovi sto ismijavaju autoput to ne bi cinili da je SDA trenutno na vlasti, niti bi ovi sto ga hvale ga hvalili da jeovaj autoput napravljen za mandata SDA. Otkacite se vise, ako vam se ne svidja nemojte se voziti autoputem, idite makadamom do zeljenog odredisa.
Cinjenica je da ni SDP ni SDA niti ijedna nacionalna stranka nisu uradili nista sem 37KM autoputa u ovoj drzavi a proslo je vec 20 godina to je cinjenica i to je sramota..
37 KM je pravljeno od rata do 2011. Od 2011. do danas je napravljeno oko 65. Za tri godine duplo vise nego u prethodnih 15 godina. Ali ja kazem da smo narod koji sve nipodastava. U ovom slucaju jer je SDP u svom mandatu napredovao u izgradnji autoputa, isto bi poklonici SDP-a ovaj uspjeh negirali da ga je slucajno napravio SDA. Komentari su nam politicki obojeni, nazalost.
zna li Fahro I njegov Avaz za ovaj dogadjaj? ne spomenuse niti jednom rijecju...?!
Ako ga nekada bude trebalo lupat, palit naplatne kucice i slicno, pojavice se on ne sikiraj se ti.
Vidi majmunčića iz HDZ-a što su došli da se uslikaju. :D SDP, svaka čast, idemo naprijed i ujedinjeni!
I da... Ima li gdje da se pored objekta u drzavnom vlasnistvu (naplatne kucice i objekat za nadzor ceste) postavi drzavna zastava ???? Ili je to rezervisano samo za normalne zemlje ?!?
nije deset vec 5km.prije je bilo otvoren dio od 5km,koji glupani ovi novinari