Sto ga natrpa sranja u jedan clanak. Prvo ne bi bili svjesni, ok hajde to i rec, a ovo da bi se to desilo osto mora biti veci od planete zemlje, hajde ne seri. Onda bi smo ga definitivno bilo svjesni, a kada manji meteor moze da napravi smetnju sta ti seres sa ovim. Hajde malo kakva sanatorija i pusti svijet da se svojim brigama brine
Nisi možda dobro shvatio. Morali bi imati akcelerator čestica veći od planete što se i može desiti u dalekoj budućnosti a mi tu definitivno nećemo biti. Dakle ubrzavanjem čestica na tolike enormne brzine moglo bi urušiti vrijeme-prostor. To urušavanje bi se dešavalo brzinom svjetlosti i normalno da ljudi ne bi ni bili svjesni da se to događa jer bi svakako to narušilo dimenziju vremena itd. To je u suštini što je čovjek htio reći.
Vas dvojica mi znate, da vam on kaze hajte govana za dorucak vas dvojica bi garant to i uradili. Njegova prica granici sa teskom naucnom fantastikom. Ponavljam, covjek kaze da smo u velikoj opasnosti od bozona al opet kaze da treba biti enormno veliki preparat da bi nam naskodio. Ipak slozit cete se. Da je to malo suplja prica da se nesto kaze.
Prikaži sve komentare (80)