Ne vidim šta se ima ovdje napadati, ok obezbijedit ce pomoc za ljude koji su ugrozeni, brzinsku a nakon tog i crijep, i sve 5... moze se samo reci hvala i nista vise
Ja imam šta napadati jer vidim tebe kao SDP poltrona i dupelizca Nermina Nikšića i Zlatka Lagumdžije. Koristiš Klix i druge portale s namjerom da kreiraš javno mijenje i da na taj način pokušaš osigurati SDP-u pobjedu. Naranvo nećete pobijediti, slijedi vam 2002 godina kada vas 8 godina nigdje nije bilo. Zbog Alžirske grupe i oduzimanja diplomatskog pasoša Aliji ste izgubili vlast. Ovaj put SDP će platiti zbog trgovine s Dodikom na štetu Bošnjaka i BiH, vraćanja državnih nadležnosti na entitete, smjene Mirka Šarovića koji je vratio hrvatske smećarske proizvode jer nisu u skladu s CEFTA-om i imenovali Dodikovog poltrona Borisa Tučića iz SNSD-a za kojeg niko živ ne zna ni koje niti se pojavljuje u javnosti, priče Damira Hadžića da će se na popisu stanovništva izjasniti kao Bosanac ateista a ne Bošnjak islam Bosanski i niz drugih izdajničkih i četničkih podvala SDP-a.
Da ne zaboravim i najveću podvalu Zlatka Lagumdžije: U novembru 2010 godine poslije izbora najavio je da će od Federacije napraviti Zapadnu Njemačku. Po svemu sudeći imamo boljševičku Sjevernu Koreju sa diktatorom Zlatnim Sinom, inače Kim Yong Unom, državom za čovjeka, za jednog čovjeka, državom za Zlatnog Sina. Eto tako izgleda Zapadna Njemačka.
Prikaži sve komentare (24)