Gospodine Sarajevo_sg ti si neiformisan ili lakim drogama. Zadnje 2-3 godine City Center, pocetak gradnje 2007, zavrsetak radova 2014 (2-3 godine) Vijecnica najvise sredstvima donatora, pocetak radova 2008,zavrsetak 20014 Prosirenje aerodroma?Zadnje 2-3 godine ja se ne znam za Sarajevski aerodrom mozda aerodrom u Dubaiju ali ne u Sarajevu. Juzna longitudinala 900 metara ulice 2 puta rok za zavrsetak probijen i jos nije zavrsena Sarajevska zaobilaznica i ostalo da ne govorim.Molim te budi posten jer ovde se trose i tvoje pare.Ako mislis da je OK onda i ti imas korist od ovakvog nacina rada.
Ja sam vise informisan nego ti, pa je ocito to problem. Ako kazem "izgradilo se" znaci da je ZAVRSENO u zadnje 2-3 godine!!! - City Centar je zavrsen 2014. godine i ubrizgao je u BiH ekonomiju 200 miliona € sto je vece nego cijeli godisnji budzet Tuzlanskog Kantona sa gotovo 500.000 stanovnika - cije su god pare za Vijecnicu: one su ostale u ekonomiji BiH odnosno grada Sarajeva. Na Vijecnici u radile BiH firme i stvorena su nova radna mjesta a placen je porez Kantonu Sarajevo. - uprava aerodroma otvara novi terminal za Low Coast letove. Informisi se!!! - Sarajevska obilaznica je zavresna na dionici Sarajevo sjever - Sarajevo zapad. Nije zavrsena prilazna cesta Vlakovo - M. Raskrsce radi kocenja nacelnika Ilidze a u vezi eksproprijacije zemljista. Tender za gradnju je vec dodjelenj, ceka s ena zeleno svjetlo. U Beogradu ove godine cak nema tendera za obilaznicu Bubanj Potok - Zeleznik - Dobanovci. - probijen je rok na juznoj longitudinali, pa sta? Gdje se na svijetu jos pravi
cesta a da se ne probije rok????????? Hrvati su par kilometara autoceste Vrgorac - GP Nova Sela / BiH gradili 8 godina!!! Grad Minhen je probij osve rokove za zavrsetak tunela Kuiza Kizelbah koji je je trebao biti otvoren jos u januaru. PA STA?????? Bitno je da se novac slijeva u ekonomiju, a rijetko i jedna drzava zavrsi veliki projekat u zadanom vremenu, Svicarska ce trebati jos 5 godina d azavrsi Gothard tunel, koji je trebao biti otvoren ovo ljeto. PA STA????????
Prikaži sve komentare (24)