Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet turska... hvala im... inace koliko puta ce se poplocati ovaj trg ? ko da tenkovi njime idu... pozdrav i sellam iz turske
Ovaj trg nije poplocan jos od Olimpijade u Sarajevu. O cemu pricas???
stalno ga repariraju !
Gospodine Sarajevo_sg ti si neiformisan ili lakim drogama. Zadnje 2-3 godine City Center, pocetak gradnje 2007, zavrsetak radova 2014 (2-3 godine) Vijecnica najvise sredstvima donatora, pocetak radova 2008,zavrsetak 20014 Prosirenje aerodroma?Zadnje 2-3 godine ja se ne znam za Sarajevski aerodrom mozda aerodrom u Dubaiju ali ne u Sarajevu. Juzna longitudinala 900 metara ulice 2 puta rok za zavrsetak probijen i jos nije zavrsena Sarajevska zaobilaznica i ostalo da ne govorim.Molim te budi posten jer ovde se trose i tvoje pare.Ako mislis da je OK onda i ti imas korist od ovakvog nacina rada.
Ja sam vise informisan nego ti, pa je ocito to problem. Ako kazem "izgradilo se" znaci da je ZAVRSENO u zadnje 2-3 godine!!! - City Centar je zavrsen 2014. godine i ubrizgao je u BiH ekonomiju 200 miliona € sto je vece nego cijeli godisnji budzet Tuzlanskog Kantona sa gotovo 500.000 stanovnika - cije su god pare za Vijecnicu: one su ostale u ekonomiji BiH odnosno grada Sarajeva. Na Vijecnici u radile BiH firme i stvorena su nova radna mjesta a placen je porez Kantonu Sarajevo. - uprava aerodroma otvara novi terminal za Low Coast letove. Informisi se!!! - Sarajevska obilaznica je zavresna na dionici Sarajevo sjever - Sarajevo zapad. Nije zavrsena prilazna cesta Vlakovo - M. Raskrsce radi kocenja nacelnika Ilidze a u vezi eksproprijacije zemljista. Tender za gradnju je vec dodjelenj, ceka s ena zeleno svjetlo. U Beogradu ove godine cak nema tendera za obilaznicu Bubanj Potok - Zeleznik - Dobanovci. - probijen je rok na juznoj longitudinali, pa sta? Gdje se na svijetu jos pravi
cesta a da se ne probije rok????????? Hrvati su par kilometara autoceste Vrgorac - GP Nova Sela / BiH gradili 8 godina!!! Grad Minhen je probij osve rokove za zavrsetak tunela Kuiza Kizelbah koji je je trebao biti otvoren jos u januaru. PA STA?????? Bitno je da se novac slijeva u ekonomiju, a rijetko i jedna drzava zavrsi veliki projekat u zadanom vremenu, Svicarska ce trebati jos 5 godina d azavrsi Gothard tunel, koji je trebao biti otvoren ovo ljeto. PA STA????????
Pricate sta hocete ali: u Sarajevu se nikada u histriji nije vise gradilo i izgradilo kao u zadnje 2-3 godine: - Sarajevo City Centar - Sarajevska obilaznica - zapadni ulaz u Sarajevo, dionica A1 Sarajevo zapad - Sarajevo jug (Tarcin) - stambeno naselje Tibra Pacifik - Stupska petlja - Juzna longitudinala - obnavljanje cesta u cvim opcinama - prosirenje aerodroma Sarajevo - zavrsetak Vijecnice - obnova cijele Basrcarsije - restaurirani su SVI MOSTOVI od Vijecnice do Skenderije - izgradjen novi most na Obali ispred Akamedije... Sada obnova Bascarsijskog trga. Idemo dalje. Do godine 20 novih tramvaja iz Konye: http://www.skoda.cz/de/press/pressemitteilungen/turkei-skoda-strassenbahn-nimmt-in-konya-fahrgastbetrieb-auf/Contents/0/p1010356.jpg i 30 glanc novih autobusa iz Istanbula (klimatizovani).
Posao poceti u oktobru kako bi se rok produzio radi zime i losih vremenskih uslova.Svaka cast na organizaciji.Sve biznismen do biznismena.
Grad prakticno bankrotirao a vi se razmecete nasim milionima KM za poplocavanje vec poplocanog!!! Jeste grbavo, ponekad i klizavo ali je prirodni kamen i ima poseban starinski osjecaj. Stavicete garant sterilne ravne kvadratne ploce da sljasti od "modernosti" i ubiti svaki trag tradicionalne Carsije! Vjerovatno ce izvodjac biti iz Turske ili s turskim vezama... P.S. Mogli bi ste vec jednom zabraniti dostavnim vozili parkiranje direkt pred vratima svake prodavnice na Ferhadiji da vise ne bacate pare svako 1-2 godine na ponovno poplocavanje polomljenih ploca. Imaju gospoda trgovci kolica za prenijeti robu 100m od kombija...
Po cemu je Sarajevu skoro banktrotiralo? Po mom saznanju Sarajevo raspolaze 2014. godine sa vise novaca nego prije krize, to jeste sa oko 1 milijardom Maraka na svim nivoima.
Et trebali su u julu ba, sta ce u oktobru neJma puno turista
otkud u oktobru??? Jesu izbori u oktobru?
Opet dzabana I donacija, majku li vam lopovsku!
Kakva donacija??? 50% placa opcina Stari Grad Sarajevo, a 50% pobratimska opcina. Isto tako ce Stari Grad u Bursi fiansirati projekat.
Ne dirajte kamenje i golubove!