Posto je tema o poplavama da se ponovim: vec godinama pokusavam nacelnicima sarajevskih opcina ponuditi usluge firme koja se bavi preventivnom zastitom podrucja koja su ugrozena (potencijalna klizista) i NIKAD SE NIJEDAN NIJE UDOSTOJIO da zapita sta, kako, koliko. Nista, apsolutno odsustvo bilo kakvog interesa. Eh sad ce tek da bude skupo.
I sam sam ti takav. Kažem fino da meni daju sve pare od donacija i i iz budžeta predviđenog za poplave i ja ću srediti sve šta kome treba. Niko me i ne pita koliko bih naplatio svoju skromnu uslugu u posredovanju u ovom biznisu.....
Dobro, samo sto ja radim za firmu koja se bavi tim poslom, tako da i ne trazim donaciju ni lovu za posredovanje vec samo sansu da im posaljem ponudu. I to ne sto sam gladan i zedan vec sto mi je jasno sta ce se desiti (u medjuvremenu bi bolje bilo da napisem: sta se vec desilo). Ali kao sto se to obicno u BiH i desava, nije potrebno misljenje eksperata posto su tu amidjici i tetjici koji sve znaju, i oni su ocijenili da je situacija pod kontrolom i bezopasna.
Prikaži sve komentare (29)