Beskorisni savjeti naskroz,ekstremno glupi.Takva situacija ima vrlo jednostavno rjesenje.Ja bih svoju odlezao znaci.Isto tako i za nas muskarce vazi.A jebaca svoje zene ne bi ni pipno.Dao bi mu gajbu pive na kafu.Jer sta imas od oprosta,a?Nek radis posao koji zahtijeva rad na terenu,dalje od kuce.Opet bi ti to napravila da je zateknes na kamari,dok se ti patis zaradjujuci za kruh.Nevjerovatno,al puno takvih slucajeva je vidjeno.Nema dileme,odlezat nju/njega.
A dobro Dunja upravu si.Najcesce se desavaju slucajevi da joj on lijepo i njezno izbije sve zubice,osisa na celavo i istjera golu na ulicu.A isto tako i zena zna pametno uzvratit.Malo ga al kvalitetno izbocka nozicem(onim kuhinjskim).Zadnje 2 godine je proslo najmanje 20 takvih ili dosta slicnih slucajeva kroz klix/crnu hroniku.Slabo pratis :)
koji bolesnici, je li to vrijedi i obratno, za žene? moj je mene varao i što sam ja sad njega trebala ubiti? ne, on nije moje vlasništvo, ako se hoće jebavati okolo neka se jebe, ja to neću trpjeti i gotovo! ovo što vi pišete je bolest, vi ste psihopati, tako normalna osoba ne razmišlja, možeš osjećati tugu, ljutnju, bijes, ali imati poriv nekoga ubiti zbog toga ne!
Prikaži sve komentare (80)