Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal kakvih savjeta kako preziviti sa minimalnom platom??
Ja znam 10.
https://www.youtube.com/watch?v=IjWfRE1W3Fo Najbolji savet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jooj sto volim ove kurcevite savjete tito dragi. sve je to individualno! od para do para, jedina stvar koja im je zajednicka je ljubav jer je ona potrebna za oprost! ne treba izmisljati toplu vodu,evo licnog iskustva! nju kada sam ugledao odmah sam se zaljubio i od tada pa evo sve do danas volio krvnicki i bespostedno,nikad i nista mi nije bilo mrsko uraditi i prije bi sebi iskvario nego Njoj! nikada,ali bas nikada od 2003 do 2013 koliko smo bili zajedno nisam je prevario. Zbog ljubavi! ali Ona nije dijelila iste osjecaje,nazalost. dovodila me u situacije da je bukvalno polomim! nisam zbog ljubavi! "tjerao" sam je na trazenje strucne pomoci... 1.ako nekog volite drzace vas dalje od svih sranja 2. razumjevanje,briga,paznja,njeznost...=ljubav, obostrana i bezrezervna i nikada se necete naci u situacijama prevarite svog partnera. ko god kaze da mu je svejedno,da ce oprostiti ili oprostio ili sta vec, laze , gorak okus ostaje i oblak sumnje je uvijek iznad tebe a to je licemjerno kao sto je i vecina "veza" danas!
Ti si napravio jednu gresku koju vecina muskaraca pravi, a to je da si bio previse dobar. Ako si previse dobar zene bjeze. Ako pokazes malo agresivnosti nekad onda zene lete kao muhe na govna.
mesud12, cijenim iskrene muškarce, nadam se da će ta tvoja nesebična ljubav koju daješ biti duplo uzvraćena jer to sigurno zaslužuješ.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tu postoje samo 2 savjeta: 1. Zaboraviti ga za sva vremena, svijet je pun divnih muškaraca koji ne varaju. Tu uopće nije stvar u samom seksu, nego u nedostatku poštovanja. Osobi koju poštuješ nećeš raditi iza leđa. Uostalom, to je kao s nasilnicima - ako je prevario jednom, prevarit će opet. 2. Svaka žena mora biti financijski neovisna da ima gdje otići. Diže mi se kosa na glavi od onih koje ostavljaju poslove kad se udaju. Može trajati vječno, ali i ne mora.
najbolji savjet je ipak: pocnite ménage à trois.
nema tu kruha više,tko voli on ne vara....
hmm jedino ako volis i jednog, i drugog :P
aska...hvala,zelio sam reci da ima primjera raznih i da je to individualno...svi mi imamo gresaka ili mana, ja nekih svojih sam svjestan i borim se protiv tih mana nekad ja pobjedim nekad "on",nekima su drugima vidljive a meni ne itd...hocu reci da svi trazimo sebi srodnu dusu gdje ce nas ljubav vezati....a sve ostalo i ovo i padovi i usponi je puno lakse u dvoje....to je zivot!
mesud12 nema na čemu, bilo je onako spontano, iskreno kao i tvoj komentar. Pozdrav i svako dobro.
Žena pocrveni 4 puta: - Prvi put kada da prvi put. - Drugi put kada da drugi put, a kaže da je prvi. - Treći put kada primi lovu. - Četvrti put kada da lovu. Muškarac pocrveni 2 puta: - Prvi put kada ne može drugi put. - Drugi put kada ne može ni prvi put.
hahaha, dobar. mada malo je tih sto se crvene kad daju, koga lazes :D
Brak cesto zna postati dosadan, uvijek iste stvari sa istom osobom, i odnos sa nekim ko ti se jako svidja cak sta vise moze popraviti taj brak jer ce te ta osoba ispunjavati i onda ce i brak biti bolji jer si zadovoljen u svakom pogledu. Nema nista gore od sputavanja jakih osjecanja koja nosis u sebi samo zato sto imas prsten na ruci.
Brak može postati dosadan samo ako je od početka bio loš. Ako s nekim imaš dobar odnos, možeš mu reći da bi htio malo začiniti neke stvari, probati nove itd. ;) Iz mog iskustva i iskustva mojih frendica - kad ti seks s partnerom postane naporan i kad poželiš druge, to je samo pokazatelj da neke druge stvari u vezi ne valjaju i da je došao kraj. Onda je pristojno bar biti iskren i reći da je gotovo.
ovo prvo sto si rekla nije istina sigurno, brak moze postati dosadan i ako je na pocetku bio dobar, zasitis se jedne te iste osobe, i zasitis se sexa sa jednom osobom. Prirodno je da ako si s nekim npr 10 godina da se izgubi ono uzbudjenje i ona strast koja je bila na pocetku. Sigurno se svaka udata barem jednom opasno napali na drugog muskarca, po tvojoj logici nijedan onda brak nije dobar cim se to desilo. Zato ja preferiram zamjenu partnera po dogovoru, ili trojku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma citam komentare, vecinom muski, koga ce te vi lopatom,motkom i sl. Zar treba zivjeti u kavezu ako smo se udale,ljubav nekad traje a nekad je nestane i hajde cao.
pa neka on napusti nju, ima puno muških jadnika koji znaju da im se žene okolo krešu, oni idu mlatiti jeba*e umjesto da se rastanu, svatko kad sazna se prevaru ima pravo otići, to je jedino i normalno po meni, to što jajani ostaju i trpe, kao i obratno je već za psihologiju!
Najbolje se nositi s prevarom tako da se nosite u pizdu materinu sa glupim savjetima.
Cuj uzmite si vremena za odluke...svaka cast vama koji takvo nesto mozete oprostiti i opet leci pored te osobe.
Ostruga sto se tog tice mogu i pet puta reci... ;)) Dovoljno sam u 3 banke upoznala sebe, to sto mogu, a jednako i to sto ne mogu...
Beskorisni savjeti naskroz,ekstremno glupi.Takva situacija ima vrlo jednostavno rjesenje.Ja bih svoju odlezao znaci.Isto tako i za nas muskarce vazi.A jebaca svoje zene ne bi ni pipno.Dao bi mu gajbu pive na kafu.Jer sta imas od oprosta,a?Nek radis posao koji zahtijeva rad na terenu,dalje od kuce.Opet bi ti to napravila da je zateknes na kamari,dok se ti patis zaradjujuci za kruh.Nevjerovatno,al puno takvih slucajeva je vidjeno.Nema dileme,odlezat nju/njega.
A dobro Dunja upravu si.Najcesce se desavaju slucajevi da joj on lijepo i njezno izbije sve zubice,osisa na celavo i istjera golu na ulicu.A isto tako i zena zna pametno uzvratit.Malo ga al kvalitetno izbocka nozicem(onim kuhinjskim).Zadnje 2 godine je proslo najmanje 20 takvih ili dosta slicnih slucajeva kroz klix/crnu hroniku.Slabo pratis :)
koji bolesnici, je li to vrijedi i obratno, za žene? moj je mene varao i što sam ja sad njega trebala ubiti? ne, on nije moje vlasništvo, ako se hoće jebavati okolo neka se jebe, ja to neću trpjeti i gotovo! ovo što vi pišete je bolest, vi ste psihopati, tako normalna osoba ne razmišlja, možeš osjećati tugu, ljutnju, bijes, ali imati poriv nekoga ubiti zbog toga ne!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Citam komentare , vecina se odnosi na prevaru zena a muski su ko cvijecke. Moj savjet, kada musko,treba vidjeti da li je to bilo za jednu ,dvije noci ili se nastavilo, ako je prvo ne reagovati jer kad popiju njima je svejedno s kim su,ako se nastavi treba se zabbrinuti.A sad,ako zena prevari to je kraj, jer ona bez emocija nikad nebi bila niskim.
Kod mene nema cvjecke.Odlezat i NJU i NJEGA ako im je malo jedan ku*ac i jedna pi*ka!
Savjet je za osobe koje imaju mutavog muskarca ili za zene koje premalo znaju sebe cijeniti.. Prevara muska ili zenska je jednaka, nema tu razlike...Cuj to da li je za jednu noc ili ne !? Svasta....
https://www.youtube.com/watch?v=IjWfRE1W3Fo Najbolji savet
Klin se klinom izbija!
Nabij mi ga, izbij mi ga♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Nek ti ga mutombo zabije prokletinjo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kad bi meni moj to uradio odležala bi ga
Iz Zenice se mozes vratiti,ali sa Bara nece niko...
odležala bi (ga) negdje na nekoj tropskoj plaži uz moj omiljeni koktel :P