SDA je duboko podijeljena stranka i ako se slučajno dogodi da Bakir Bzetbegović pobijedi na izborima, svi kadrovi koji su zadnjih 10ak godina imali veliki uticaj u stranci zahvaljajuci Sulejmanu Tihicu zavrsiti onako kako je zavrsio Hasan Cengic ili Edhem Bicakcic. Birace izmedju toga da budu istjerani iz stranke ili ce biti politicki kastrirani da bi bili izvrgnuti vjecnom ruglu pobjednicke struje. Istrazivanja javnog mnijenja jasno ukazuju na ovu dilemu unutar SDA. Naprosto nivo motivisanosti aktivista i baze je znatno nizi nego što se mislilo !!!
Raskol unutar stranke je već odavno primjetan, nemogu se podnijeti između sebe, kako više da ih narod podnosi... Dotakli su dno..
i što je zanimljivo, SDA nikad neće pomoći omladini. Dvoljno je pogledati njihove funkcionere, predstavnike i kadrove, da bi se shvatilo da je to stranka koja je najveći dušman omladini, a opće je poznato da oni zovu novonastale visoko obrazovane ljude i zarobe ih mjesne odbore, dok ih potpuno psihički ne unište. FUJ FUJ FUJ.
Prikaži sve komentare (323)