Stvarno me iz dana u dan sve vise zapanjujete, gledam gdje god, linch na lika ko da je rokno ne znam koga, mislim ok svaka cast, rahmet dusi momku al mojne da se ludi pravimo, ko to danas jos metak popusi nizasta. Plus ovaj sto ga je rokno ocigledno nije dobar u glavu, kako su mu i sta su mu ucinili da poleti za pusku to samo on zna, al tolika mrznja i pozivi na linc su blago receni retardirani. Jos malo bolje kad pogledam, vecina nickova koji bi lincovali ovog hudnjaka su oni koji urlicu free gaza ovo ono, to sve velki vjernici, dabogda ovo dabogda ono, brinu se tako o nekome u pm dok bi ovde medju svojima lincovali, klali, ubijali osobe sa mentalnom retardacijom i cigice. Lijepo bome i nadasve civilizovano ;)
Donekle si u pravu, ali ne u potpunosti! Poziv na linc je prije svega frustracija gradjana na nemoc drzave da ih zastiti. Dogurali smo do toga da jedan ciganin ima dvije automatske puske. Sve to ukazuje koliko (imamo ili nemamo drzave)
Jucer ubio nekog ko je "zasluzio" a sta sutra nekog neduznog prolaznika? Posto ga nece drzati u zatvoru dozivotno sto zasluzuje, treba se to prije rijesiti. Ili ga zatvorite dozivotno(uz strucnu pomoc, ako je zasluzuje) ili ga ubijte. Kasno ce biti kad on nekog ubije. A ima i ta tvoja mjesta "ko to danas jos metak popusi nizasta.", mozda je ovaj ubijeni bio neki lik na svoju ruku, mozda!.
Prikaži sve komentare (81)