Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ja stvarno ne vidim sta vam je smijesno. Zamisli kakvih sve debila poput njega hoda po gradu. Ovo je sve otislo u pm. Sta kakvim slucajem neciju staru, sestru ili necijeg mladjeg brata zaustavavio i maltretiro. Mislim nidje veze. Izaci ce za par mjeseci jos ludji i opet nekog upucati. Ubiti momka od 23 godine ma ova drzava je otisla u kurac krasni
Lijepi islam, ako je ubio, i on mora biti ubijen. 23 godine mladicu i on nasu silu svoju prosipati. Ubijte dzubre odmah.
Dok su "komunjare" vladale, NARODNA MILICIJA pazila na red, NARODNI učitelji vaspitavali omladinu, narodna vojska to 12 mjeseci dodatno prepeglala, narod radio u NARODNIM fabrikama, a NARODNI sudovi ni po babu ni po stričevima sudili, ovakvih zastrašujućih vijesti i svirepih uličnih ubistava nije bilo u cijeloj SFRJ za 40 godina koliko ih je samo u zadnjih 10 godina u Sarajevu. Ajde ˇEbeneezer Goode" i ostali pljuvači "jednoumlja" u kome bi ovakva vijest podigla čitav državni aparat na ozbiljnost i preispitivanje. Ovo je u Sarajevu postala obična dnevna vijest, kao pririodna smrt 95-godišnjaka.
pa to ja govorim cijelo vrijeme, ali bagra ne konta.. pljuvati po sistemu koji je nekoliko puta bolji i savršeniji od ovog kojeg trenutno imamo zbog navodnih "sloboda" i "nacionalnih pitanja" je vrhunac gluposti. Blagi socijalizam koji je kod nas postojao je bio najbolji sistem za naše podnevlje, mi da vježbamo modernu demokratiju u kojoj smo bili robovi stranim silama i rijetko kad se bunili protiv njih je dokaz da to nije za nas..
Isti taj Komunizam odvede na strijeljanje koliko i koliko "Mladih Muslimana" Ubijanje neduznog naroda pokazuje u kakvom se tada sistemu zivjelo. Samo sto vecina obicnih građana nije smjela "zucnut" jer su znali da ih ceka goli otok i to ako budu imali srece.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa nije on budala,on je pametan!
Čovjek nije normalan......u ludaru do kraja života
Jest mozda najjaci, al na tetrisu...
dofatio se papak teretane -.-''
Go klosar u Sarajevu. Sta li je ovaj decko radio u 5 u rusevnoj zgradi na Ilidzi da mi je znati :)
zavrsavao job
Dizanje sahtova omiljena disciplina
Like Adolf Hitler...da se hoce iz zemlje dici, da zavrsi zapoceto
Cigane,dabogda te nikad ne pustili iz zatvora!
ovaj ga mali fura drama hahaha
naci co'ek je Boze !
Sta je ovdje fasista, diskriminatora, ako zlocin izvrsi pripadnik romskog naroda onda svi cigani su zlocinci, ako ga izvrsi jevrej onda su svi jevreji zlocinci, ako ga izvrsi cetnik onda su svi srbi zlocinci, ako ga izvrsi musliman svi muslimani, bosnjaci, turci su zlocinci... Nece nama dugo trebati do novog hitlera i medjusobnog pokolja. Uzgajamo u sebi fasistoidne i bolesne ideje jer sebi uvijek postavljamo da izmedju dva zla biramo manje zlo a ne da osudjujemo svako zlo i biramo dobro...
Šta bi ovaj retard da nema autobusne stanice
A šta bi sa ostalog čopora ciganije jesuli oni saučesnici u ubistvu ? uštka se to...
Cigani obicno sernjaju kad su u grupi, a kad su sami neprimjetni su, iako u oba slucaja pozamasno popuse.
eh mangupe taman sada da vidis koliko si jak ,a slab si ko muha.
Ubrzo ce imati najjaci šu*ak u drzavi