Hvala Bogu pa sam sve odjavio od ovih Telekom ubleha , zivio Telemach i drugi operateri ! Kada se samo sjetim odlazaka na saltere i njihovih nekulturnih radnika dodje mi da se ranim , kao da su oni dosli meni dati pare sve uhljebljeni mamlazi kojima kodeks ponasanja nije ni za pijace . Zivjela konkurencija , a sada neka materi daju kojekakve pakete i besplatne razgovore kada su me olaksali za ovih 20 godina , neka hvala od vas vise nista ni 0,5 KM necete vidjeti ! Zelim vam sto brzi bankrot :-)
Tako je.Bolji su ovi tajkuni što radnicima uplaćuju po 450,00 KM plate na banku pa kad budu išli u penziju (ako je zarade kod privatnika) imaće jedno 124,25 KM.Godišnji odmor??Radna sedmica 5 dana?????Je... te tajkuni.
Haj uhljebljeni suti da nije tih "tajkuna" sada bi jos uvijek imao dopune od 50 i 100 KM , a sto se tice tih firmi makar mogu raditi ljudi bez stela pa makar i za manje para nego u monopolistickoj familijarnoj firmi kao sto je telekom . Zna obicna raja da su drzavne firme samo za privilegovane SDA-SDP poltrone zato ne seri majmune ukrasni ! Idi i plačaj najskuplje usluge u Evropi kada si ograničen kao balkon mater ti *** retardiranu !
Prikaži sve komentare (115)