Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunikacija bez ograničenja? I sada je bez ograničenja, koliko potrošiš toliko i platiš!
Ne radi se o tome glupani, za odredjenu sumu, mozes razgovarati neograniceno prema drugim brojevima.
Ne serite i ne napadajte toliko domaci Telekom, vidjeli bi kad bi vam dosli stranci kako bi vam bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
cijena 200 km + pdv
ma jedino im valja sto za 2,5 km imas non-stop net na tel...a ostalo su im usluge "delux taraba "
kako non stop za 2.5 km? Mesec dana ili 7 dana?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
INFORMACIJA ZA KORISNIKA KREDITA PO EURIBORU SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI ***************************V A Ž N O *************************
E evo ja danas dosao iz Crne gore i moja cura ima na pretpaltu bh telecom ja imam Mtel i kod nje su blokirali poslije 35 maraka potrosenog a ja sam cak sa Mtelom nesto kao da sam u Bosni mislim roming. E sad da dodam da sam Iz Sarajeva da mi ne klikate da sam iz RS slinamu. Ali koristim Mtel manje para vise suplje!
Ja u Crnogorskom telekomu imam adsl osnovni paket koji placam 20e flat 2Mbps/256kbps(smijurija od brzine),placam tel prikljucak 5e,tv paket osnovni 6e (analogni 35 kanala) bez ikakvih povlastica pa sad racunajte,ovamo je jos jaci monopol a sljakam za 250e mjesecno
Čisto sumnjam prosto ne vjerujem!!
Tražite honorarni posao? Vise info na: https://osigurajbuducnost.blogspot.com/
Niko ne zeli rasprodati sve sto valja u ovoj drzavi kao SDP. Prodase Bosnalijek Hadenu registrovanom u Luxemburgu, praonici novca, naravno neka offshore firma. Po par miliona Niksicu, Lagumdziji, boli njih neka stvar. Sad se naklatili na telekom. Da mogu prodali bi strancima Elektroprivredu samk da sebi stave koji milion u dzep. Ali najgore od svega sto telad (da mi proste te plemenite zivotinje) koja glasa za SDP nista ne konta.
lijepo da su transparentno najavi uslugu, taman da eronet i mtel daju istu 15 dana prije idemo zadnji dajemo manje
Opet pogresan potez. Otkazao sam bh telecom iz prostog razloga sto je svaki kontakt sa njihovim osobljem jako stresan. Znaci moze taj paket biti besplatan, ja se ne vracam. Kompanija u kojoj radnik na salteru klijentu govori da predje kod konkurencije, ako je nezadovoljan, treba mijenjati puno vise od paketa.
Ovo je tacno,kao da idu u skolu da budu sto neljubazniji
Hocemo brzi internet i SPORKLUB u MojaTV paketima!
slazem se za sportklub
Ja necu tv aparat nikako u domacinstvu
nadam se da ce mo moci promjeniti mi paket na taj sto smo potpisali ugovore :)
Hvala Bogu pa sam sve odjavio od ovih Telekom ubleha , zivio Telemach i drugi operateri ! Kada se samo sjetim odlazaka na saltere i njihovih nekulturnih radnika dodje mi da se ranim , kao da su oni dosli meni dati pare sve uhljebljeni mamlazi kojima kodeks ponasanja nije ni za pijace . Zivjela konkurencija , a sada neka materi daju kojekakve pakete i besplatne razgovore kada su me olaksali za ovih 20 godina , neka hvala od vas vise nista ni 0,5 KM necete vidjeti ! Zelim vam sto brzi bankrot :-)
Tako je.Bolji su ovi tajkuni što radnicima uplaćuju po 450,00 KM plate na banku pa kad budu išli u penziju (ako je zarade kod privatnika) imaće jedno 124,25 KM.Godišnji odmor??Radna sedmica 5 dana?????Je... te tajkuni.
Šteta što neće biti za ultra korisnike :D
Samo čekam dana kada će ući neka strana firma tipa Tele 2, Vodafone, Telenor pa da sroza ove torove. Ništa konkurentno u zadnjih 10 godina, sve u pet deka ali po novčaniku ubiše... Da nije Telemacha, BHT bi još imao ograničen ADSL (5,10,20GB).
ove navedene nemaju namjeru ulaziti na bh tržište!
smišena si ti, to je činjenica, koja od ovih navedenih tele 2 ili vodafone posluje u zemljama trećeg svijeta? samo eu i zapad, bih tu ne spada...
Vec 20 godina sve bolje i bolje a cijene sve gore i gore
Koje ublehe, ja ovim lopovima nista ne vjerujem. BH Telecom - krademo vise!