Uzmite ih sebi, nahranite, odvedite veterinaru, registrirajte i postanite vlasnik. Shvatite već jednom da je ovo 21 vijek i da copori pasa ne mogu lutati slobodno ulicama. Primitivci, primitivni!!!
De sine moj, ohladi malo.... Vlada bi trebala da riješi taj problem pasa lutalica, što se mene tiče, da imam novca koliko i oni i da mogu omoguciti lutalicama smjestaj, sad bih to uradio, Udomio sam onoliko koliko sam mogao, al' sto Dunja kaze, ne mijesaj to sa primitivizmom... Veci si ti primitivac sto tako nelogicno pricas price :)
ernest...isto bi ti bilo u njemačkoj da nema strogih zakona i što je važnije PRIMJENE TIH ZAKONA- RIGOROZNO što znači...mi imamoo nakaradnu izdr.kotinu od zemlje...kojoj je bitno samo kad je plata i kako se provuci bez rada do sledece plate... i ono zakona što se ima ne primjenjuje se...službenici po cijeli dan samo bare trebe...a one pak u radno vrijeme samo se napucavaju lakiraju nokte šminkaju i čekaju da ih ovi prvi bare :-D niko ništa ne radi...a fol hocemo nezavisnost i hocemo da narod sam od sebe vodi racun o drzavi...i da imamo sve poslozeno ko švicarska... to ne ide tako i to svi znamo...ovo je smijurija, 52 hiljade kilometara kvadratnih ASYLUM PARK...
Prikaži sve komentare (121)