Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...biće da je mali cuko sanjao kako ga sarajlije hrane otrovanim mesom, jure čekićem i tako to...
...e moj commi...mene cure po sarajevu toliko isprepadaju da kad dodjem u ljubljanu trzam se cijelu sedmicu na svaki grm koji šušne...a ono bude golub :-D
...hmmm mislio sam na cuke, ne znam što napisah cure :-D
Kako su lijepi :)
Je li ti spavas sa svojom mamom pa si tako fino pismen i odgojen
Steta predugo te mama dojila, nije te stid sa rodjenom mamom u krevet hajdi mozda dobijes i sina tako ili bi ti ipak bio brat to, hmm ne zna se, samo i ako bude retardirano dijete svi ce govorit isti je otac!!
I jos mi je psihijatar otkrio jednu tajnu. "Tko puno voli pse, taj ne voli ljude. Zapravo, taj se boji ljudi. Izbjegavaj djevojke koje vole pse, tepaju im i ljube ih. To su vrlo neiskrene cure koje imaju psihičke probleme, ali ti ne mogu u kratkom razgovoru to objasniti. Ako trazis pravu ženu za sebe nađi onu koja voli mace."
bojim se da je tvoj psihijatar sazrio u pacijenta
Istina i samo istina! Draga moja istino, bio sam kod psihijatra. I evo šta mi je rekao: " Tvoj strah od pasa lutalica je sasvim opravdan. Svakog dana u sarajevskoj Službi hitne pomoći registriraju 10-tak napada pasa lutalica na građane. Često se radi o djeci koja cijeli život nose traumu. Zato se čuvaj tih 30.000 pasa lutalica u Sarajevu. Njihov broj će se stalno povećavati dok god se ne promijeni Zakon o lažnoj zaštiti životinja tj. pasa lutalica."
Pa jel te izljecio, il ste onako razmjenjivali iskustva?
ma mislim da je mali nervozan zato što mu je prethodni dan mala curica pobjegla i nije stigao da je ujede, pa ga sad grize savjest zbog propuštene prilike. a veliki je cool, on ne propušta ni jednu trudnicu na breci da je ne "ovjeri" dražesnim ugrizom... ali to je njegovo pravo, jelte.
cekaj jel to ti pokusavas da ispadnes pametan i simpatican..,ni jedno ni drugo ne leze bas dobro primitivcima...cisto da znas da se ne brukas sljedeci put.
ja gluposti tvojih braco mila
I psi zalužuju život ali ne na ulicama Sarajeva gdje su u sukobima sa ciganima i penzionerima koji im zauzimaju ekološku nišu (kontejnjere) pa se utrka za hranom zaoštrava iz dana u dan.
Volio sam svoga psa. Zvao se Keops. Pravio je piramide, gdje god bi stigao.
ooo kako sjam sjadaaak :)))
isti ja :)
Maleno pseće zlato!
Psi brzo zaborave svog gospodara, i jedu svoj govna, zato se nekima i svidjaju na portalu.
Imo sam ja psa. 5aj kad bi mene vidio baco bi se od srece i pravio salto, ali ako ima komad mesa pred sobom, ne bi dao da ga milkim. To je njegovo pravo. Tad je imao najvece emocije.
A macka ako te slucajno vidi na ulici, pobjegne od tebe. Ali ne psuje se dzaba: pseto jedno, a ne macko jedno, a to je sto jedu svoja govna. I ima dobrih rasa i zavisi od dresure.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mali, ali veliki prijatelj
Ne Dunjecka, ne i ne! Macke drze do sebe i rade samo ono sto im odgovara. To je karakter. Pas ce lizati noge svom gospodaru za jedan zalogaj. Ako maci ne das hranu, maca ode i ulovi misa. Sta cuko ulovi?
ulovi dijete na ulici. ili nasu smiling sa klixa. (oprosti, draga)
...ma cuko je dokazano glup...mačka je inteligentna! ali zato bi te maca popapala da te neko smanji na velicinu kokoši ma da si joj gazda sto godina...al cuko ne bi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Psi su odani samo svom gospodaru koji ih hrani. Ako taj gospodar naredi, pas ce bez imalo griznje savjesti rastrgnuti dijete. Kad nema gospodara u covjeku nego zivi u coporu, pas se pokorava vodji copora. Svaki dan u sarajevskoj Sluzbi hitne pomoci registrira se od 7 do 10 ujeda pasa lutalica. Doktori koji rade na tim slucajevima cesto su uzasnuti povredama koje ljudima nanose psi lutalice. Jedan doktor mi je rekao da je samo pitanje dana kada ce se desiti tragedija i neko dijete biti rastrgnuto.
haj ne...
...ulice, raskrsnice, smeće i naravno cuke...su samo ogledalo našeg društva... što znaci u prevodu PRLJAVI SMO, NELOJALNI, NEDISCIPLINIRANI, PRIMITIVNI, NAZADNI, PEKSINI, BEZ POŠTOVANJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dunjecka draga, da nemas malo previsoko misljenje o sebi. A sto se tice pasa trebas znati da oni nemaju karakter nego samo bezgranicnu odanost gospodaru. Oni su podanici i sluge, a macke imaju karakter1
hajde da si meni rekao da imam previsoko misljenje o sebi, to bi barem bila istina, pogotovo kad vidim ljude sa kategoricnim stavovima koji za mene nisu bas najpametniji.. a Dunjici to da kazes..e nema smisla.. :D
-....meni da si rekao da imam preveliko mišljenje o sebi...tu bi i pogodio ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupani i primitivci primitivni! Shvatite vec jednom da divlja gradnja, nelegalna ulicna prodaja, neplacanje karte u javnom prijevozu, prosjacenje i COPORI PASA LUTALICA ne prilice jednom gradu koji hoce da bude glavni grad drzave!!!
ti si svoj primitivluk upravo pokazao..taj tvoj papeticni pokusaj da budes gradjanin je samo jos jedan dokaz da si pukak pacina koja ne vidi dalje od svog nosa...znas ono nije sve u obrazovanju nesto je i u informisanju pa ti toplo isto preporucujem...da nije NORMALNIH ljudi koj te iste napustene zivotinje spasavaju ,vode veterinaru i udomljavanju situacija bi na ulici bila 20 puta gora...tako izvuci glavu iz rupe u koji si se zavukao zadnjih 20 godina.Sjedni malo sam sa sobom popricaj i dodji do zakljucka do kojeg su svi dosli kada su procitali tvoj komentar,zreo si za psihijatra da ti se malo pojasni kakva si nula od covjeka.P.S. pronadji u rijecniku znacenje reci humanost pa sebi samarcinu zaljepi.
Istina i samo istina! Draga moja istino, bio sam kod psihijatra. I evo šta mi je rekao: " Tvoj strah od pasa lutalica je sasvim opravdan. Svakog dana u sarajevskoj Službi hitne pomoći registriraju 10-tak napada pasa lutalica na građane. Često se radi o djeci koja cijeli život nose traumu. Zato se čuvaj tih 30.000 pasa lutalica u Sarajevu. Njihov broj će se stalno povećavati dok god se ne promijeni Zakon o lažnoj zaštiti životinja tj. pasa lutalica."
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uzmite ih sebi, nahranite, odvedite veterinaru, registrirajte i postanite vlasnik. Shvatite već jednom da je ovo 21 vijek i da copori pasa ne mogu lutati slobodno ulicama. Primitivci, primitivni!!!
De sine moj, ohladi malo.... Vlada bi trebala da riješi taj problem pasa lutalica, što se mene tiče, da imam novca koliko i oni i da mogu omoguciti lutalicama smjestaj, sad bih to uradio, Udomio sam onoliko koliko sam mogao, al' sto Dunja kaze, ne mijesaj to sa primitivizmom... Veci si ti primitivac sto tako nelogicno pricas price :)
ernest...isto bi ti bilo u njemačkoj da nema strogih zakona i što je važnije PRIMJENE TIH ZAKONA- RIGOROZNO što znači...mi imamoo nakaradnu izdr.kotinu od zemlje...kojoj je bitno samo kad je plata i kako se provuci bez rada do sledece plate... i ono zakona što se ima ne primjenjuje se...službenici po cijeli dan samo bare trebe...a one pak u radno vrijeme samo se napucavaju lakiraju nokte šminkaju i čekaju da ih ovi prvi bare :-D niko ništa ne radi...a fol hocemo nezavisnost i hocemo da narod sam od sebe vodi racun o drzavi...i da imamo sve poslozeno ko švicarska... to ne ide tako i to svi znamo...ovo je smijurija, 52 hiljade kilometara kvadratnih ASYLUM PARK...